Én ebben a termékbe csak belekapni szoktam amikor esik vagy emelkedik hírtelen 20-30%-ot és úgy érzem támaszhoz ért és onnan pattanhat az ellenkező irányba, a certi kiütések nagyon jól mutatják a támaszokat, tegnap belekaptam kétszer is a ma kiütöttbe, de csak percekig voltam tulajdonos. reális árnak én is akicsivel 3 alatt érzem, de a mostani nyersanyag ár elszálások miatt merem itt longolni. a mai vételem már el is adtam valószínüleg korán...sok szerencsét mindenkinek mert itt az is kell
Az a baj, hogy néha annyira szeretnénk valamit, hogy közben nem vesszük észre az egyértelmű jeleket sem amik arra utalnak, hogy irracionális, de legalább is nagyobb az esély az ellenkezőjére, mint a "mi" általunk vágyott teljesülésére! Tévedni emberi dolog, szokták mondani... (csak nagyon nem mindegy, mi az ára a "leckének") 😐
sziasztok én most reggel is vettem a következő kiütésüt, szerintem amíg a viág energia válsága nem rendeződik inkább 3,7-4,8 között fog ugrálni, a tőke érdekei szerint
Az már szerintem lassan mindenkinek világos, hogy az árakat nem a valós piaci igények mozgatják, hanem a számunkra felfoghatatlan nagyságú szabad pénzel rendelkező spekulánsok! Szerintem vissza fog térni a 2-3 d körüli sávba, amiből néha majd kitör +-, de az 5 d körüli árnak búcsút inthetünk egy időre... Ez szigorúan magán vélemény, nem befektetési tanács!!!
8 évvel ezelőtt én is lenulláztam az egyenlegemet certik miatt. Akkor sokat gondolkodtam, hogy mit csináltam rosszul. Arra az elhatározásra jutottam, hogy ha nem abba az irányba indul amerre vártam, azonnal vissza adom, ha a "szerintem" gödör alján vett certi nem pattan vissza zárásig, akkor is vissza adom. Eddig még megúsztam nagyobb zakó nélkül ha ezt be tudtam tartani. Most is ez lett volna a terv, csak az árjegyző megszívatott. Hiába raktam be eladásra a pakkomat, nem vették vissza. (írtam is itt róla zárás után) Másnap 50% bukóval tudtam visszaadni. Így most bővítettem a szabálykönyvemet; ha bármilyen anomáliát tapasztalok egy certinél, bottal se piszkálom, bármennyire is csábítólag hat a lehetséges nyerő lehetősége! Mindenkinek sikeres kereskedést a jövőben, és részvétem a nálamnál jóval nagyobbat bukóknak is! 😢
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.