Nos megkérdeztem az Erstéseket.
Azért él még a TL57, mert február 15.-i lejáratú.
Az Investingen pedig a január 16-os lejáratú árfolyamot nézzük.
Most már csak az a kérdés, hogy hol találok egy olyan chartot, ahol a februári lejáratot jegyzik.
Nem tudom. Tegnap vettem 897-en 100-at, ma 130-at 785-ön, de ha ki tudok menni belőle nullán, akkor már örülni fogok. Nagyon tapad ide le, és fogalmam sincs hol a kiütési ár, mert fingom sincs melyik az a határidős amihez ezt számítják, amiket én nézek már mind jóval lejjebb van.
Nekem is ez a gyanúm. Gyártottam egy összeesküvés elméletet:
1. 1998.08 hótól, 1,61 aljról egy ED indult és tartott 2005.12 hóig.
2. Ha jól tudom, akkor ED-t korrigáló hullám alja ED kiinduló pontja alá kell essen. Ha így van, akkor a mostani esés max 1,61-ig fog tartani, majd egy korrekció következne pl 1,9-ig.
3. Ezt következően indulna az utolsó felvonás az általad is jelzett szintig. Charton egy dupla alj forma alakulna ki.
Ebben a fázisban jönnének a tömeges bedőlések, felvásárlásokról szóló hírek.
Meglátjuk, mi valósul meg az előbbiekből.
Magasabb TF-en sztem 1.1900-1.200 körüli aljra törekszik. Minden köztes felhúzást csak ennek a szintnek a kierőszakolása érdekében csinálnak a piacmozgatók.
NG 5min: link
NG chartban lévő feszültséget időszakos micro emelkedéssel, oldalazással csökkentik.
Rövidtávú elképzelésem:
1. Emelkedés max 1,79-1,8 sávig (túl sok reményt nem fűznék ehhez a variációhoz, piros útvonal), majd esés
2. NG most oldalaz (kék útvonal), majd esés.
Mindkét esetben ennek a (3/5) hullámnak a várható alja 1,614.
Nekem is kevés. De volt egy alakzatunk.
nem hogy M30ast nézünk. Percest is nézel, mert percente nézed az aárfolyamot. tehát M30as alakzatból történt valami. Utána ha megy fentebb követem fel óráson, naposon, hetesen.
Kiment fel, sajna vissza is jött. Látszott a forgalmon, semmi momentum nem volt mögötte. Ez van. Várni kell még
A szűkülő háromszögből, a beszűkülésből fel.
Momentum nincs hozzá.
Nyilván nem hetesen kell keresni az M30as chart mozgását.
Az első M30as gyertya kilépett fel a beszűkülésből. ennyi
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.