Pontosan,ezzel többen is egyet értünk,hogy az oil nem lesz 30 dolcsi. Én 37re várom, ott van a beszállom. Gázt csak most kezdtem, ha esik higítom. Mai fagyira való meg volt, ha vissza esik újra veszem.
Csatlakozok az előttem szólókhoz, gázzal várok 1,9-ig. Max nem jön le és nyertek nélkülem :)
Az olajjal viszont limit vétellel be fogok állni 37,80 és 38,10 közé. Nem hiszek ebben a 30 dolláros szarságban. A napos támaszról pedig nem hiszem el, hogy ne pattanna fel néhány dollárt.
Szóval egyelőre mindenben várakozás. Ezúttal nem kapkodok és egy jó beszálló lesz az eredménye!
Líbiában az egymással szemben álló parlamentek közösen próbálnak véget vetni a káosznak
Közös kormányt hoznának létre, hogy két éven belül meg lehessen tartani a választásokat.
Még egy megjegyzés: szerintem az arabok már évek óta shortolják az olajat, így nekik igazából még mindig 100 dollár környékén van az áruk. Legalábbis furcsán egyszerűen hoznak ilyen elsőre irracionálisnak tűnő döntéseket.
A kérdésem is pont erre irányult.
Az OPEC növeli az olcsóbb olaját, amivel egy két drága kutat kiüt, azaz összességében már nem biztos, hogy növekszik a kínálat. Inkább csak átrendeződik, legalábbis én ezt már így értelmezem.
"Az OPEC pénteken a piacokat valamennyire meglepő döntést hozott, miután tovább emelte kitermelési kvótáját, ami így a korábbi napi 30 millió hordóról 31,5 millió hordóra nőtt. Az olajkartell ezzel tovább erősíti a globális olajpiacon amúgy is megfigyelhető túlkínálatot."
Ők azok, akik megjósolták, hogy bezuhan a harmadára?
Ja, hogy nem, akkor mi közük van az egészhez, csak megfigyelők ők is, akiknek valamilyen okból fizetnek azért, hogy írjanak. Ezt akár megtehetnék neked is, meg nekem is. Simán leírom, hogy szerintem mi lesz az olaj árral és pont akkora valószínűsége lesz, hogy bekövetkezik, mint nekik.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.