Nekem úgy tűnik, hogy a gáz Erste long certi mozgása továbbra is a novemberit követi. Most lehetett látni, hogy a decemberi felfele megy, a novemberi pedig le. A long árfolyama pedig a novemberivel mozogva egy forintot le esett. Azért ez nem korrekt. Kijött a rollover tájékoztatás és a robotot nem állították át a decemberire.
Ez valami vicc, hogy a NATGAS felmegy a görgetés miatt 2,327-ről 2,456 felé, de az NGAS.UK ETF meg szinte semmit sem változik. Már régen egyébként is 0,055-0,060 között kéne lennie. Felfelé most valamiért napok óta nem követi a NATGAS-t. Kérdés, hogy mikor fogja?
Lehet nyitásig tartani kellett volna, délután még ment felfele, és eddig tartja is. Mindegy...az már zsebben van :) Shortot nem nyitok rá, de alacsonyabban visszavenném. SP, DAX, OTP shortról mi a véleményetek? szerintem OTP-t jelentésig nem piszkálnám, jót várok, ami még megdobná az árfolyamot és ott nyitnék shortot.
Most a decemberi kontraktusról beszélek: úgy látom, hogy egy 5-ös hullám jött le 2,884-ről 2,388-ig, ezután egy A-B-C hármas szerkezetű korrekciónak kelleen jönnie. október 19-én meg lehetett az A, október 21-én a B és még jönni kellene egy C-nek akár 2,55 fölé
Ez az, erre gondoltam pont, hogy dobni kell a longot.... Ez egy beépített beültető, mindig akkor ír, amikor shortot készítenek elő a nagyok, hogy legyen balek, aki az "elemzésére" longolni próbálja, és ki lehet tömni...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.