Off:daxot elrontottam,a tegnapi longot nem hoztam át mára,reggel zárhattam volna 9-kor,onnan meg le short.Sp-t meg nem longoltam be ma ráértem volna zárni.2.700-tól meg short ahogy már írtam.Meló miatt nem voltam folyamatosan jelen csak fél öt előtt kicsivel.Viszont OTPTL36 egy részét tudtam zárni ill. újakat nyitni.Holnap még gépészkednem kell,mert maradt magasan nyitott longom ami buktás jelenleg.EUR/HUF long nagy részét végre tudtam dobni nullában.Mai alacsony longok nyerőiből kinulláztam a magasabb longok bukóit.
Ma reggel pár forinton múlt,hogy a tegnapi 53.85-54.45 között nyitott olajshortokat nem tudtam eladni..Aztán meg nem tudtam 55.40 felett shortra venni,mert túl magasan álltam.Itt is egy pár forint híja volt.Na most már tartom és várom le 52.5 dollár környékéig
Ezt én is láttam, csak ez a "vett" ilyen esetben elég érdekes szóhasználat, ezért gondoltam ironizálok,... de az is lehet csak én vagyok már bazi öreg....
Hát pajtás én fél öt előtt értem gép elé és adatra belevettem gizibe két játékpakkal longra.TL 46-ban 107 ft-n az az 500 db az enyém volt.Ill.110 ft-n is 500 db-t.Ki is dobtam mindkettőt 112 ft felett.láttam,hogy nem 2.845 felé.Hát jól tettem.Neked szurkolok.Eszembe voltál mert láttam 131 ft-n egy 50000 db-s tétel elment.Na mondom zártál,de akkor még se. :-)
régebben írtam hogy 54 felett short, 51 alatt long 52,5 -nél zárom, 50-55 közé vártam hosszabb ideig ez eddig bejött, de ma megrémültem, hogy megy a 60 környékére
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.