Még egy gondolat az ötórás gázhoz.Ebben az évben BB közép felett nem sokat tartózkodott az ár mivel többnyire esett.Szóval jó lenne hétfőn egy BB középről indított zöld gyertyás gap up nyitás óráson ami később H4-n lenne megerősítve.A hab a tortán napvégén egy BB közép feletti zárás 5 óráson ami szép zöld gyertya formájában lenne látható naposon.Ez az elképzelésem jelenleg.Good luck for everyone!
Igazából 5 órás gázon látszik szépen a MACD vételi jelzése.Ebből lehet oldalazás 2.600-2.650 között.Vagy emelkedés 2.750 felé.Én ebben bízom. https://invst.ly/9-ojq
Egészen pontosan 2.617-en zárt a márciusi gáz az investing szerint.Jövő hétfőn gap up-t várok 2.700 felé.H1-n BB felső fölé zárt,áttörte az 50-s MA-t és felette zárt a gáz.MACD vételin,RSI nem túl vett.Nekem a cél a 200-s MA 2.738-n. https://invst.ly/9-oiy
A nagy tőke általában 4-es hullám sávban szokott venni, mivel ebben a sávban még van kellő mennyiségű eladó/vevő. Aljnál/tetőnél ez már bajosan kivitelezhető.
Meglátjuk. Rést jósolnak fel sokan. De ez nem így működik. Nekem elég, ha szép lassan felmegy 4 fölé áprilisra. Időm van. Csak maradjon ez az alja, lejjebb már ne menjen. Mondjuk a nagy tőkének már lehet "hinni".
Na helló Magic!Remélem ez a hét a gázár aljának a megtalálásában illetve a fordulat jegyében telt 2.550 környékén!Magamról most tudok írni.Nagyon zaklatott heten vagyok túl gáz tekintetében.Múlt hét pénteken 2.660-2.675 körül nyitott gázlongjaim még megvannak,dupla vagy semmit játszom velük.DT-ben sikerült játszanom a héten.Bukni nem buktam,sőt DT-ben voltak jó köreim.Hétközben is belevettem TL 46-ra 2.600 környékén swingre.Azok a longjaim is megvannak még.Tegnap 38 ft-n is vettem certit meg a felett is.Tegnapi DT-k kimentek 42-47 ft között.Jelenleg 4450 db TL46-s certim van 48-66Ft közötti tartományban.55 ft környékén már pluszban tudnám dobni az egész cuccot. Szóval remélem up jön a jövő héten.Én jelenleg nem hiszek a technikai alapú,ill.az időjárási előrejelzésen alapuló kereskedésben gáz tekintetében,mivel tudom ez manipulatív alapon van mozgatva és jókora adag mély lélektan is van benne humán oldalról.Ill. a speka nagytőke játszik benne első sorban.Off:A daxli shortom nagyon jó lett,otp ill dax longom van jelenleg a gáz mellett.Nagy nyerőt! :-)
Én is gázzal álomod, mondjuk 3.0 éjszaka. :) Egyébként ha hiszed, ha nem egyszer egy olaj ugrást áltmottam meg. Meg is tettem nagy zsével az egyik certit kiütés előtt és bejött, kb. 50% ugrott. De a legszebb a Trump bácsi mikulási beszólása volt. Le is printscrenneltem a telómon a 117% pluszt a certin. A fene tudja mi lesz a hétvégén.
Ha rajtunk múlna már repülne a gázár. Én is TL46-ban vagyok. Betegre kereshgeném magam a 10 Ft-os ugrásokkal, de mindig reménykedem hogy ez a kilővés, és nem adom el, hogy majd vissza vegyem. Február 20-ig várom a csodát, ha nem, akkor rossz lóra tettem. :(
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.