Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Abban bízik, hogy majd azok megvalósítják az "európai értékeit"...
Törölt felhasználó2016. 11. 11. 13:13
Vona: Büszke heteroszexuális vagyok
Sajtótájékoztatót hívott össze Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy cáfolja a TV2-nek nyilatkozó Terry Black állítását, miszerint olyan értelmiségi találkozókon vett részt, amik homoszexuális orgiákba fulladtak
Büszke heteroszexuális vagyok - közölte Vona.
A Jobbik elnöke szerint a TV2 riportja is része annak a támadásnak, amit a kormánypárti sajtóban azóta kaptak, hogy elkezdtek foglalkozni egy Orbán számára fontos mocskos, korrupciós üggyel, a leletepedési kötvényekkel. Ennek visszavonása lett volna a feltétele az alaptörvény módosításának.
gyerekek ezek maffiások mikor húznak el végre innen?
hogy jöjjön európába több millió demokráciát és a nemek egyenjogúságát tagadó , homokokat ölő muszlim ? ,
aztán meg még több, száz millió afrikai ?, hátha leváltják ov-t ?
Ezt elbaltázták és most még rátesznek egy lapáttal. Meg kellett volna egyezni Vonával és hatalmas többséggel elfogadni, kifelé ez kellett volna.
és akkor most te sem csorgatnád itt a nyálad...:-)
a letelepedési kötvénnyel semmi gond nem lenne, mert máshol is van! de!
1 azok az országok nem nyomják az uszítást" tehát vagy ez vagy az - kétszínűség (mint a fidesz)
2 azoknál nem kormányhaver offshore cégek viszik el a nyereséget ki tudja hova milyen sötét pártcélra -
3 stb pl helikopter tóni ))
"A kötvényt pedig kivezetik, ha már gazdaságilag nem indokolt az árusítása. "
Na ne tegyünk úgy, mintha egy pillanatig is indokolt lenne gazdaságilag az árusítása. Ugyanis ezt az egyet nem tudja senki levezetni. Az, hogy mennyire káros, azt viszont pofon egyszerűen. :)
Mégsem fut neki újra a Fidesz az Alaptörvény-módosításnak
Lázár János kimondta a Kormányinfón, nem nyújtják be újra a javaslatot, nincs a Fideszben napirenden az ügy. Elég könnyen elengedték a 13 milliárd forintos, a nemzet életének egyik legfontosabbjának tartott ügyet.
Bár Orbán Viktor még arról beszélt az elbukott Alaptörvény-szavazás után, hogy megvizsgálják, benyújtják-e újra a módosítás törvénytervezetét, már Tuzson Bence Fidesz-frakciószóvivő későbbi nyilatkozata arra utalt, hogy nem, most pedig Lázár János kimondta a Kormányinfón, hogy nincs a napirenden az újbóli benyújtás.
A kormány ahhoz képest könnyedén lemondott az ötletről, hogy minden idők legdrágább, érvénytelen népszavazását rendezte meg miatta, majd a mai napig ostorozza a Jobbikot azért, hogy pártérdekek miatt feltételekhez kötötte a támogatását.
A Fidesz akár lehazaárulózni sem volt rest Vona Gábor pártját ezért, de úgy tűnik, könnyebben elengedik az ügyet, mint azt sejteni lehetett a nagy retorikai felbuzdulásból.
"Tőled eltérően én azt sem zárom ki, hogy nem csupán tiszta gondolatok kavarognak benne." - na! Ne add már a számba, hogy kizártam! Erre utaltam: politikusként gondolkodik, az emberek meg nem és ez nem az emberek részéről hiba. Szerintem ezt eltolta, meg kellett volna egyezni a Vonával valamilyen kölcsönösen arcvesztés nélküli megoldásban úgy, hogy elsőre nagy többséggel elfogadják. Kifelé ez lett volna az ország érdeke és befelé is ez lett volna elvszerű.
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319