Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Majd a választók jól megbüntetik Vonát és jobbikot, ha akarják. Vagy fideszt és Orbán doktort.
A tippem inkább az utóbbi.
Akár tetszik neked ez a magyarázat, akár nem, a jobbik és Vona ezzel a húzással bekerült a hírekbe, ahol most az állítólagos baloldal egyáltalán nem látszik.
Nem látok Orbán doktor fejébe. Tőled eltérően én azt sem zárom ki, hogy nem csupán tiszta gondolatok kavarognak benne.
Neki kellene jobban ismernie az országgyűlést belülről, ha a néptől már elszakadt.
Szegény nyomorult építi itt nekünk a stadionokat és bombáz minket a kontraproduktív kampányával, mi meg hálátlanul inkább az egészségügybe és az oktatásba tolnánk a pénzt.
Nem érdemeljük meg tőle az olimpiát sem.
Biztosan tudta a matekot, nem hülye. Mégis ezt húzta, mi még nem tudjuk miért, de ő biztosan tudja. Ezzel viszont abból a 3,3 millióból ma elvesztett sokat, csak még ő sem tudja, hogy mennyit. Ez viszont kockázat volt, méghozzá kiszámíthatatlan.
Úgy kombinált, mint politikus, csakhogy az emberek nem politikusok, szeretnek érzelmi és jó esetben elvi alapon dönteni, ezért ma sokan csalódtak - szerintem. Nem tudom felmérni, hogy ez csak párezer embert jelent vagy akár 1 milliót, mindkettő lehetséges érzésem szerint.
Nem talált egy embet akítől jutalmat várt volna EZ NEM JÓ JEL emlékeztek régen Önként jelentkeztünk...
Nem volt ítt motívált SENKI,, EZT SE HISZEM
NYAKASSÁG... Pártom ígyakarja... na mondja már nekem valaki AKKOR EGYÉNRE VAN ÍTT SZABVA VALAMI,,, Ennyire azonos módban gondolkodnak az ellenzéknél,,,
A letelepedési kötvények kivezetése után már nem lesz túl nagy kunszt összekapirgálni a kétharmadot. Bár ... ha megint hazaárulózással hízeleg Orbán doktor, akkor belefuthat megint egy sikertelen népszavazásba.
A szavazás előtt mindegyik párt megmondta előre, mit fog tenni. Azt is tették. Azon csodálkozom, miért nem jött ki Orbán doktornak a matek.
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319