Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Nem, nem így értettem. Amit én vártam az az, hogy délután valamikor átlépi a részvétel az 50%-ot. Így azért talán még érthetőbb. Ezért is írtam 63%-ot ha jól emlékszem. De elismerem túl sokat vártam. Nem igazán vagyok benne az ilyesmiben. :)
ne légy szomorú a szomszédjaid miatt,
-mást ígértek,becsaptak?-tedd,amit tennie kell egy jó népnemzetielvtársnak és jelentsd fel őket a cidesz helyi szervezeténél
Azért vagyok csalódott, mert azt vártam, hogy jobban érdeklik az embereket a dolgok. Hiszek a demokráciában és a szavazási lehetőségekben. Kb. ezért csalódtam. Ez van.
Én nem értek egyet az UNIO migrációs politikájával. Az pedig, hogy ráadásul még ne is mi döntsük el, hogy kiket engedünk be és milyen mértékben, hááát nem is értem hogyan jöhet ilyen elő. :)
Ezt a lakosságot te anyagi kérdés nélkül nem viszed 50% fölé, ezt ma megtanultam. Ma ráadásul sokan azzal kampányoltak, hogy semmi értelme egy népnek olyan kérdésekben, mint, hogy mások mikor és mennyi embert telepítenek hozzájuk, szavazni. Mindebből kiindulva amit most leírtam bizony erős lesz ez a részvétel. Mostmár értem, hogy miért nem ment a NATO és az UNIO-s népszavazás sem 50% fölé. Hát nem vagyunk egy Svájc az biztos. :)
Azt, hogy csalódtam tartom. Ez van. Ezt a csatát is a nemszavazók nyerték.
hát nem volt rövid!-arról amit az esetleges mai vezénylőtábornokelvtársi buktáról ír, egyet értek,azonban mint már tudjuk a féreg ezt is nyerésnek tekinti,bármilyen számok is lesznek
viszont a másik témában nekem más a véleményen,én inkább annak a híve vagyok,hogy a 4 évenkénti választásokon kötelező legyen a megjelenés
-persze tudom,ez még nem jelentené biztosan azt,hogy ezek eltakarodnának a rákba
már tudom melyik ősgyökérre gondolsz,szarjuk le magasról az összeset
oszt jó nagyot nekik,beléjük
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319