Amúgy két külön dologról vitatkoztatok d_modeval! 😃😃 d_mode felvázolt egy több éves alakzat lehetőségét, te meg kiragadtál belőle egy ellentétes részletet! ennyi... Nutex: https://ibb.co/3mbPxbg
A késeket hagynám helyedben! :)) Egyszerűbb lett volna ha a helyes definíciót linkeled be! Az csak egy duma, hogy itt is meg ott is előfordulhat! Aki beveszi, hát legyen! Én a csökkenő trendfordító háromszöget neveztem volna meg, mivel ez eleve trendfordító! / 📐 Amúgy a ki a blogot írta, ezt mondja az egészről: "Nem vagyok pénzügyi szakember, soha nem jártam tőzsdetanfolyamon sem. Végzettségemet tekintve informatikus mérnök vagyok, ami annyit jelent, hogy soha nem részesültem semmiféle pénzügyi oktatásban. Az OpcioGuru teljes tartalma saját tapasztalat és kemény évek munkájának eredménye. Minden, amit tudok, azt magam tanultam vagy tapasztaltam meg. A legjobb tanár maga a piac, a gyakorlás és a tapasztalás. Keményen megfizettem a tanulópénzt."
Sajnos te sem vagy a legélesebb kés.Sosem szóltam be neked.Olvastad egyáltalán a cikket? 2x leírja. Tanulság: - A csökkenő háromszög ha egy emelkedő trend tetején alakul ki, akkor trendfordulót is jelezhet előre, egyébként trendkövető alakzat
Mégis min csodálkozol? 😃 Felrajzolsz egy csökkenő háromszöget emelkedő trendben, majd belinkelsz hozzá egy csökkenő háromszög, csökkenő trendben lévő definícióját! Na ez a hókusz pókusz ám!! 🤣
NUTEX részvényesek topikja