Én sem vagyok már egy fiatal csóka,de Huber ,Csereklei ha még akarnak sok pénzt keresni és azt élvezni, akkor itt már éveket , évtizedeket nem lehet várni. Max. a dédunokáknak jobb lesz:)) Tehát gyerünk Nutex Vezetőség!
10-20-25 mrd? Mennyit ér? Nyilván ha pl a felét veszik meg dupla tripla részvény számmal az nem akkora sztori. Nyomtató patron kifogyhatna. Valaki mondja meg mennyire nagy cég a Grab? Mennyit ér???
Azt nem merik megcsinálni,hogy a kettő közül egyik se valósuljon meg,hiszen mindegyiknek volt viszhangja különböző portálokon.De az lenne a legnagyobb durranás,ha mindkettő létre jönne,mert akkor határ a csillagos ég.A Biotech USA-t azt valaki csak kitalálta,úgy terjedt itt szájról,szájra.Később a tulaj le is nyilatkozta,hogy nem tervezi a tőzsdére jövetelt.De ez azért más,itt ha nem lenne szándék,akkor a Grabo tulaj már cáfolta volna a róluk megjelent írásokat.
Valaki írja le: pontosan mennyi a Graboplast vallalat értéke? 300-400 -500.000.000 db részvény lesz? Nyomda lesz? Kit érdekel a közgyűlés. Egyébként a vezetőség javadalmazási politika feltételei is el lettek napolva? Már évek óta tilitoli van. 1-2-3 évig mi lesz a tervekkel? Miért nem közöl valamit a cég???
Rávevés higitas...a legrosszabb stratégia, de ez van. Ha elpattanna az agyam, vennék többet, de lehet,hogy lesz még olcsóbb. Graboplast miért nem vásárolja fel ezt a csodálatos papírt? Úgy nem jöhetne tőzsdére? Nut hogy akar egy olyan céget,ami nagyobb nála? Hát ezt nem értem. Az osztalék 2*30 nap? Ezt ki írta be ide régebben? Há' lesz idén ebből valami? Vagy megint bukta? Türelem? 😊😠
A számokat pontosítanám, ha már átnéztem anno a közgyűlési jegyzőkönyveket. 2019.01.31. és 2021.07.26. között összesen 131.765.000 db részvény lett kibocsátva 3.989.040.000 Ft-ért, kibocsátási átlagár 30,27Ft (kibocsátási min. 25Ft, max. 46Ft). A kibocsátásokból cc. 12,3millió db Remich LLC; 14,2 millió Whitton Ltd.; Korányi G. 1 millió; a maradék Huber. Nyilván akkor jó, ha a kibocsátási felett tudsz eladni a vevőknek, erre 2019 végén 2020. januárban volt jó lehetőség, amikor a kibocsátási ár ( 2019-ben: 32-36Ft) felett volt az árfolyam, de eddig az időpontig csak 20,8 millió részvény lett pluszban kibocsátva. Ha simán azt nézzük, hogy kibocsátáson felül mennyi részvény volt alapból, az akkor csak 16.345.766db az E sorozatból, vélhetően ez természetesen higult azóta. Szóval, ha van egy átlagos cc. 30 Ft-os kibocsátási átlagárunk, akkor az a jó, ha felette kereskednek benne és akkor lesz árfolyamnyereségem, vagy a cég termel olyan jól, hogy szépen kamatozik az egységnyi 30 Ft-om, amit befektettem. Ha nem így van, akkor érdemes elgondolkozni, hogy visszavegyek a 30Ft-ból 25 Ft-ot (máshova tegyem), a maradékkal (több száz millió Ft-ommal) is tudok behozni vmit a tőzsdére, vagy csinálhatok vele, amit akarok. Nekem ez így logikus.
sokan????? valaki eladott egy nagyobb pakkot ennyi történt,ha 10x enni lenne a forgalom és úgy adnák nem 14 körül lenne az árfolyam... már rég a 11FT-ot nyaldosná
NUTEX részvényesek topikja