nekem az az érzésem van lemegy a közgyűlés kiderül hogy még honapok mire lesz az érdemi rész az árfolyam meg lesz 12 FT...ennyi..mondom ne legyen igazam
Nekem meg olyan tipikus magyar érzés ugrik be: ha megdöglött az én tyúkom vesszen a szomszéd összes jószága is, mert annak én nagyon fogok örülni :). Érdekes látlelete ez kis hazánknak... Nyilván aki részvényes a cégben, annak mindenkinek rossz (Huber vagy akinek csak 1000Dbja van), hogy messze valós érték alatt van ez az egész. Erre tényleg a már ezerszer említett 2 lehetőség könnyen rendelkezésre áll, hogy helyretegye a dolgokat, saját részvény vásárlás vagy osztalék. A sok BÉT-es álomgyár mellett (anno ez is az volt) itt van rá valós opció, ami unikum. Kár hogy nem lehet szétshortolni, mert akkor olyan rali lenne benne, mint a Teslánál volt 2020-ban. Amúgy itt marha sokan kiszálltak az emelkedésből és átültek máshova, ahhoz képest még mindig fent van, szóval a sok eladó mellett volt aki kiszívta a sok eladó pénzét is ebből.
Minden nap vegyek? Ha esik forintonként vegyek? Elmehet az összes pénzem? Megy valaha 12,10, vagy 7 alá? Mondd meg dmode, tanácstalanul állok beragadva, befordulva. Help
Nem merem leírni mert ha véletlen utána bármerre elmozdul az árfolyam D felnyom piacbefolyásolásért... viccet félretéve, látnom kell a graboplast ügy alakulasát az idei jelentését cégertékelést újonnan keletkező részvenyek számat stb... és meg akkor sem biztos hogy pont neked szeretném megmondani, ugye az alábbi akciód után ez nem szorul magyarázatra.
NUTEX részvényesek topikja