Azt lenyilatkozhatja Veres úr, hogy milyen tervek vannak a jövőben a Graboplasttal. Egy szép kerek cikk az utóbbi 20 évről, hogy milyen volt a tőzsdén kívül, és mik a célok ezután.
Én pl, ha itt dolgoznék a portfóliónál, simán pénzt csinálnék az ilyenből. Régebben itt verte a nyálát a portfólió, hogy melyik rv-nyel mennyit kerestek.
Nem,én most már nem veszek belőle,mert sokkal jobb reakciót vártam a glabo hír miatt,mint ,amit alkotott. Itt most a legfontosabb az oszti kifizetésének kérdése. Ki kap?mennyit?hova fog esni az árfolyam,mikor kikerül az oszti?
Már nem is kereskednek vele,mint eddig,5 perce kötés nincs,eddig több százezres volt a nyitó kötés. Valószínű itt meg is áll az árfolyam. De egy hatalmas kérdés mennyi lesz az árfolyam ha megszavaznak akár egy 25 ft os osztalékot ???? Filléres papír lesz belőle,mint sok kriptóból...
Mindenesetre kiábrándító,hogy bármilyen hír van, semmilyen kispapír nem teljesít jól. 1 Ft az nem emelkedés. De az a szomorú, hogy a nagyok sem mennek. Medve 🐻 korszak vége után jobb lesz. Tökéletesen érthető, ha nem mindenkinek van türelme. Példa...delta, Opus, jó hírek és csorgás lefelé... szomorú...de mit vártok? A bluek is lent vannak. Majd ha véget ér a war
Teljesen érthető a reakciód. Lehet hogy pont ezért fogja az emlegetett rét is betölteni. Ez is benne van a pakliban. Eddig jól lekereskedted a mozgást.
"Hát ez aztán nagy számolás volt...kb. idebüfögött pár számot találomra"... tudod van aki gondolkodik és abban valóban benne van a tévedés lehetősége... meg van aki csak kritizál azt is olyan csodálatos és lehengerlő stílusban mint amit idéztem tőled. Fórumos pályafutásod alkalmával ezért lehettél huszonakárhány alkalommal moderálva... de nyilván a moderátorok a túl szigorúak, nem veled van a baj, csak így tovább.
NUTEX részvényesek topikja