Milyen vonat ilyen kamu vonatokra nem ulok fel.irtam tegnap is es ma is hogy megvarom milyen lesz az arfolyammozgas mert a res nincs betoltve plussz veszteseges cegek jonnek be egyelore ertelmet nem latom hogy vegyek.Majd az ido eldonti ki gondolta jol.Valoszinu nem te xD
Ha ma nem veszik a grabo hír miatt nagytételben,holnaptól még ennyire se fogják,minek,? Osztalékért már nem érdemes,így marad az osztalék utáni időszak. Mondjuk tisztább is lesz,mert nem lesz zavaró tényező a nutexben,mennyit is szavaznak meg?!
Emészti még a piac.Nem akarnak hinni sem Hubernek sem pedig grabos fiúknak. A bizalmat Huber , Csereklei, Galamb már annyiszor eljátszotta, hogy nehéz nekik hinni. (Már aki még az élők sorában van.)
Többet vártam bevallom őszintén. Igaz,a spekiket elriszthatja az osztalék mértéke,amit megszavaznak 3 nap múlva,mert annyit fog esni a papír értéke kifizetés alkalmával. Szóval érdekes a sztori most az biztos. De nálam a grabo hír után gyenge a papír forgalma és emelkedése is.
Ahhoz hogy bejegyezzenek a reszvénykönyvbe teljesítened kell amiket az előbb leírtam. Elég aok akadályt szoktak a részvenyesek útjaba gördíteni a kgy részvetel eleréséhez. Ugyanakkor mint nézelődő bemehetsz részvénykönyvi bejegyzés nélkül is. Szóval tájékozódni nyugodtan eljöhet bárki 30-án, de azt már kevésbé szeretnék, hogy a részvényesek szavazati joggal is élni akarjanak.
Már komoly egy cég szempontjából egy ilyen illuszttris helyen tartania közgyűlést...Erdőbénye..faxom se tudja hol van.De nem is fontos. Pénzt attól még lehet Nutexen is keresni..
NUTEX részvényesek topikja