Szerintem aki ebből "csak" 1 millió db részvénnyel rendelkezik, az már
komoly mennyiségnek számít (148 millióból)..., sokan nem lehetnek
(leszámítva a haverokat)... HAJRÁ BEFEKTETŐ!!! HAJRÁ NUTEX!!! 📈 🚀 😎
Mint írtam ténylegesen soha nem volt ilyen árfolyamon,volt akkoriban 100 ft os névérték és abban az időszakban pár 100 ft os árfolyamok. Én emlékszem rá,az,hogy a grafokinrajzolók most visszatekintve 10 ezres magasságokat mutatnak az egy dolog....
Nem kell ez a modoros magázódás főleg hogy az első mondatoddal letegeztél. Arra céloztam hogy warlock kifejtett egy lehetséges verziót akár igaz akar nem mégiscsak szellemi tőke van mögötte. Erre jössz te és hozod az átlag fórumos iq-t. Én arra kapom a minuszaimat hogy fáj valami nyomoréknak és mind a 20 klónjának hogy próbálok értelmesen kommunikálni. Nem szoktam elragadtatni magam de most lehet elintézem magamnak az első tiltást. Nincs veled bajom csak annyira vagy ostoba mint itt a nagy átlag... igen jelentsd a moderátornak, nyilván engem fognak innen kitiltani nem téged meg a hozzád hasonlókat. De nem probléma nekem boldog lesz az életem eztán is. Pár napja maratont futottam Athénban, pont a közlemény napján... az egy klassz nap volt. Több millió nutex részvénnyel izgatottan várom a fejleményeket, innentől kezdve magamban. Köszönet azoknak akikkel értelmesen tudtam itt beszélgetni...
Soha az életben nem volt 11 ezres árfolyam a nutex,humet életében.ez egy totális megvezetés. Magasabb névértéken voltak 100-200 ft os árfolyamok,de konkrétan,ahogy írod embernek nem volt 11 ezres humet papírja.
"lejjebb már úgyse mehet," Mindenki ezt mondta 11.000es Nutex ota. Aztan 7Ft is volt. Na meg a felszorzas ellenere is ugye. Mindegy, latom repkednek az orom golyok
9, 16, 18 mínusz ahogy látom attól függ mennyire pozitívan látja a komment a Nutex jövöjét. Minél pozitívabb, annál több a mínusz :DDD Nagyon fáj ez valakinek, hogy itt valami tényleg lehet végre :DDD
Én csak most csöppentem ide. ..Megérzésre.. Meg mert bővítettem a portfoliomat.. Hála az égnek konkretan nem éltem végig a szemét munkát a Nutexban..DE el tudom képzelni ismerve a magyar valóságot..Viszont azt mondom ez alá az árfolyam alá menni tartósan már nehéz...Én amit betettem tőkét ha mindne kötél szakadna behozom máshol. Viszont ha itt elindul valami szépen hoz nekem.. Mindenki bizalmatlan megértem..de ha ez a Grabopastos téma nem pozitív hír a Nutexnak akkor semmi...
Pedig simán össze lehet hasonlítani,mert mindkét esetben egy bizonyos árfolyamhoz mérten viszonyították a papír kereskedését. Amit te most írsz és amivel egyet is értek, az a fundamentális megközelítése a kettőnek,de ez már megint más nézőpont. Egyet is értek vele,mert szerintem is a nutexnek a graboplast ügylettel elkezdődött egy cég felépítése,ami most spekulatív hullámot fog indítani,de ettől még nem lesz 30 feletti nyitó holnap szerintem,mint warlock említette. Én személy szerint 18-20 ft os kereskedést várok holnapra.
Azért én nem hasonlítanám össze a 2 dolgot: az osztalékfizetés lehetőségét a rendkívüli kgy-i döntés függvényében, és azt hogy a Grabo mint nyereséges reáltevékenységet folytató cég tartalommal tölti ki a nutit!Teljesen más a 2 dolog horizontja, és fajsúlya, a nuti jövője, és részvényára vonatkozásában!!!
Kaptál 17 mínuszt, pedig én nem is adtam, szóval lehet Önnel van a gond...semmi realitást nem láttam a számolásban, csak zagyvaságot és leírtam a véleményem, ezzel mi is a gond? Ön akár félre is vezethet valakit, én nem
Mély tisztelettel megjegyezném, hogy az Ön által közzétett véleménye, 5. pontja miszerint az "Otp kiszállt mint befektető kijelentésének valódi tartalma, ahogyan azt az alapkezelő lenyilatkozta: "A PortfoLion egy konkrét beruházási projekt finanszírozásába szállt be a Graboplast esetében. A beruházás sikeresen lezárult, majd ezt követően kerültek értékesítésre a PortfoLion részvényei. A PortfoLion az említett befektetését az előzetesen elvárt eredménnyel zárta."
NUTEX részvényesek topikja