Közben elintéztem nektek az utat!Felhívtam Cserekleit és beröffent majd egy Ikarus Buszt! 100.000db szam felett ingyenes az Út! Na mit szóltok hozza, milyen rendes vagyok! Jön Orbók Ádám is, meg Májer Bálint, illetve Galambos Lajos! Vizet ne hozzatok!Azt Csereklei kilopja majd Alapról a csarnokból!
Minek?Tök olcsó a Benzin a kutakon!Olyan 50literből meglehet járni!Mindenki menjen le Erdőbényére! De amúgy meg lehetne kerni a MÁV tól egy külön kocsit a Nutex kisrészvényeseknek! Ennek a költségét persze elő kell terjeszteni majd a közgyűlésre!
Mindenki elad mindent és világvégét vár? Konzervet vesznek a nyerobol? Ismét egy tiszavirág életű up volt? Agyalás helyett inkább aludjunk és együk meg az ünnepi ételek maradékát. Majd vagy bejön vagy leesik. Kit érdekel
de ezekbol tanultam es tudom hogy atbaszas az osszes.Reseket mindig betoltik ez 100% es kerdes az mikor ezert kell a res felett vasarolni picivel es megvarni mi lesz ennyi ez a legjobb taktika erre a kaszinora.Ha mar az ember ugy gondolja van eleg penz rajta akkor el kell adni.Ha eszrevetted ha nem tolti be a rest akkro valoszinu lesz meg rally ha betolti akkor lejjebb toljak.Itt se ment vissza betolteni hanem kidobtak egy hirt pedig siman betolthette volna de szandekosan ne makartak mert meg hir se volt hirtelen valakik elkezdtek venni.Vajon miert ...
vettem opust 56ft-on es valasztasok utan szalltam ki 700-on, vettem 4iget de meg az elejen es elso felaprozasnal szalltam ki 1000hufnal, deltat 8ft-on vettem es 110-en adtam wallisba beneztem 140-en vettem es vegigneztem a 270-et es 150-en adtam kb.
Kicsit fárasztó már a barátjával együtt. Más. Érdemes elolvasni a Grabo korábbi tájékoztatóit a több mrd-os vissza nem térítendő támogatásokról. A Graboval nincs semmi baj, más kérdés, hogy valóban idejön vagy csak átverés.
NUTEX részvényesek topikja