Szia, és üdv mindenkinek! Az utóbbi hónapokban nem igazán követem a nutex történéseit, ezért kérdezném hogy történt valami amiről lemaradtam az elmúlt fél évben? Huber úr ment el?
ennek is meg bármely kispapírnak is nincs más, ha akarnak valamit, mint hogy egy NER-s figura átveszi őket így kétharmad után másképp nem fog csurranni semmi sem
Senki és semmilyen okból nem akar venni, de látom eladni sem, mert nem a kicsik mozgatták eddig sem. Majd a gyűlés elött kicsit megmozdítják a spekák. Azután kiváncsi vagyok lesz-e újabb tőkeemelés.
Mindig lesznek újak és újabbak, akik nem értik, hogy miért ennyi az árfolyam, miért csökken folyamatosan (15 éve!!!). Akik nem értik, vagy nem akarják megérteni, hogy mi is történik valójában. És csak veszik-veszik ész nélkül. Szerinted ki van az eladói oldalon? És mindegyikőjük veszteségben ül és reménykedik.........
Igen ez érdekes összefüggés. Pang a forgalom, nem tudnak vagy nem akarnak eladi a bennfentesek. Érdekelne engem ugyanezekkel az adatokkal, hogy mi van a Nord nál. Utána tudsz nézni?
MOL OTP 10-20% simán belefér még. Ez meg egy szinte üres, tevékenység nélküli cég, ráadásul a vezetője sajnos elhunyt. Sajnos a tervek egyelőre nem lettek tettek, legalábbis az elmúlt 2-3 év árfolyama ezt tükrözi. Egyébként az összes többi kispapír is csak esni tud vagy stagnálni. Csak a nagy részvények mozognak
A blue chipeknél már majdnem elérte a jelenlegi árfolyam a célárat. Az OTP-nél a legújabb JPMorgan-es célár 13.250 Ft, a MOL-é 3.085, a Richter célára is februári, akkor 9.350 volt. Ezekben kicsi a kockázat, de komolyabb árfolyamnyereség nem várható - szerintem, figyelemmel arra is, hogy van orosz kitettségük.
NUTEX részvényesek topikja