"A Közgyűlés felfüggesztésre kerül azzal, hogy a folytatólagos közgyűlés 2022. május 17. napján 9:00 órakor, változatlan helyszínen és személyes jelenléttel kerül megtartásra."
Dehogy vizionaltam. Mondtam megprobalom dupla aljra venni, ha esik stop. Ez is tortent 15nel. Mit vizionalnek itt, mikor nem latok semmit elore.. Vagy 2016os felfutasrol beszelunk?
A vállalat tervei között szerepel: akvizíciók az emberi egészséggel,gyógyszeriparral, és táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos területeken.Sztem folyt.köv. ezekre a területekre a nuti által!Ezekből, most a gyógyszeripar(gyógyszerkereskedelem) láthatóan realizálódni látszik!
Jól látod!Az eddigiektől eltér, hogy egy profittermelő területtel (gyógyszerkereskedelemmel!) kerül kapcsolatba a cég!A tőzsdére jövetelüket sem tartom kizártnak a nutin keresztül!Egyébként a dolog a nutitól nem szakterületidegen!Cégbemutatóban az egészségügy mint működési terület továbbra is ott szerepel!
az Alma gyógyszertáros fazon miért adná a nevét egy szabadrabláshoz, mikor a gyógyszertárjai ismertek és jól mennek? Szóval azért ez önellentmondás részedről de majd kiderül
Az biztos, ahogy eddig is kiderult. Jon egy okossag, es folyamatos ATL.. De legyen meg az akaratotok. Tobb penzt kell betolni akkor, ha ekkora buli, nem egy millat
NUTEX részvényesek topikja