170-180 között rengeteget vettem, most érzem, hogy fel kéne menni, és nem merek ezen a szinten, mert várom, hogy indul-e, ilyenkor szoktam lemaradni. Azért az osztalék is ott van benne, bár tényleg nem ez a meghatározó
Én akkor vettem először, amikor itt megjelentem, szerencsére a legdrágább203ft, a többieket sajnálom, persze lehet, hogy engem is kell, philben 50-es az átlagom
Nem, de abbol annyi van, hogy egy ideig elég, én ott is írtam, hogy a leggagyibb papírok is többszörös áron forognak, sajnos nem a phil emelkedett, hanem a többi esett hozzá, jelenleg a tizedelő Nutexben érzek emelkedést, persze egy 300-350 ft-os ár kevés vigasz. A Philaxiánál üres a vételi oldal, de a 31-33-at mindig kiveszik, és ott a 25ft az nagyon erős alsótámasz, ha itt nyerek azt is oda visszem....
Reggel volt egy kisebb öntés, szerintem csak kisbüfi volt az eladó, kelet gyorsan a pénz ecora :)
A nagyok ha nem öntenek ma sem, akkor jöhet a felpattanás
Ezeket a kicsi lealázott papírokat sokszor a legnegatívabb piaci hangulatban fordítják, nagyon gondolkodok, hogy most kéne venni sokat, mert ha hírtelen megugrik, akkor sokszor ráhagyom és le is késem, most teljesen lefagyott a kereskedése
Keg, Hibrid visszafordult,sinergon esés megállt, most a nagy papirokon a sor, talán ez is megindul felfelé, én 160 alatt tovább veszem, de lehet, hogy most kéne... Neked van, vagy csak, ha láthatólag fordul, akkor veszel?
Ez nem olyan öntögető,hogy abba tudná hagyni.Már függősége van.Már nem kellenek hírek,nincs pár napos rally. Minek is?
24 alatt majd megint jön a százados, aztán nyomtatnak maguknak a 2400-as részvény mellé sok milla 6 Ft-ost és mehet tovább a buli.Csak bírnám megérteni,ki az aki megveszi?(kizárt,hogy még mindig van ennyi "bátor" speka)
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok