Azért egy E-start ne keverjünk össze egy mutyis részvénygyárral csak azért, mert két év alatti duplázásból korrigál egy kicsit.
Törölt felhasználó2011. 05. 19. 18:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Majd az is beáll a sorba lassan:
"Az utóbbi hónapok folyamatos emelkedését követően érezhetően megtört a lendület az E-Star papírok piacán. Az eddigi pozitív befektetői hangulatban beállt fordulat már a hét eleji lengyel EETEK akvizíció bejelentését követően is érezhető volt, hiszen a részletek ismertetését követően már nem tudott újabb magasságokba kapaszkodni a részvények árfolyama. A piacon a "hírre eladni" klasszikus esetét láthattuk. "
Teljesen kiszámíthatatlan. Minden attól függ, hogy aki eddig adta, adja-e még. Totál kaszinó.
Azt viszont már leírtam neked, hogy csak az osztalékra venni és várni, az hülyeség. Azt hagyd ki a számításból, döntésedből, az olyan, mintha nem lenne.
Reggel kivághattam volna az egészet nyererséggel, de a cib hozta a formályát 12 percig lefagyott, írtad hogy követed az eseményeket, Ferernc is téged javasolt, hogy kérdezzelek. Te hol szálnál ebbe bele, 190-es maradék átlaggal 200körül kiszállni...vagy jön korrekció legalább 250-ig /osztalék, és folyamatos profit növekedés bejelentések/. Nagyobb korrekciót el tudsz képzelni, vagy ismét mélypont...előre is köszi
Ja és veled ellentétben én nem beszéltem rá soha senkit vételre csak azért mert van nekem a papírból. Ezt a szánalmas szintet meghagyom neked, marslakonak, yodának, stb.
Econetem az elmúlt években EGYSZER SEM volt. De ezt már sokszor leírtam, te pedig egyszer sem tudtad igazolni, amit állítottál. Nem hát, mert hazudsz. KEG-em volt, adtam-vettem az ősszel. Hónapok óta nem kereskedtem azzal sem. Majd lassan érdekes lehet egy felrántásra.
De persze neked csak az a célod, hogy hazudozz velem kapcsolatban.
Csak azt nem értem, ezzel mi a célod? Fejezd be, szánalmas amit csinálsz.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok