@BIG, azért azt látom rajtad, hogy nem csak a kisbüfik miatt vagy ideges kissé - túltolod.. Be kell látnod, hogy lassan a 200-as beszállók is elkezdik vakargatni a hátsójukat.
Nem jó az a szó, hogy marinéni. Jó lenne ha a hazai tőzsdések köre, és kultúra átvenné a bétgyuri szót. Ebben a szóban benne van minden. Sokkal többet mond annál, hogy marinéni.
te mivel magyarázod mindezt? a forgalomból ismét látszik, hogy ez nem kisbüfi, folyamatos a nyomás, tolják lefelé, szakad minden szint hetek óta? komolyan kérdem, mit gondolsz minderről, ha tényleg annyi fölött diszponálsz, amit klasszisokkal feljebb vettél a haveroknak, akik most mind orbitális bukóban ülnek, hacsak nem léptek/lépteted le őket. Az ittenieket is értsd meg: 298 az árfolyam, kollega :D, engedtessen meg egy kis fáradtgőz és megjegyzés annak, aki milliókkal rövidül, mindennap lassan.
Tegnap még 333 on eladtam egy részét reggel. Ment máshová. 233 on amit máshol hoz, annyival még visszaszállok, mert már csak annyiban bízok, hogy nem lesz 30 vagy 50 az alja. A nagy része meg ráér még fél évig, lesz ami lesz.
400 on, 500 on , 600on, 700 on rengeteg embert beleültettek. Azoktól már SOHA nem fogják ezt megvenni. HA Részvény kell nekik, akkor nyomtatnak másikat (megvesznek valami x a r céget 100 szoros áron a havertól). EZ a menetrend várható. Ezek bünözők. Lesznek még kamu felrántások, más nem várható itt.
ezen gondolkozom én is: mi a csöcsnek adta a nevét hozzá egy ilyen cég és az opus egyáltalán minek kérte mindezt, ha ez a céljuk, amit most látunk. nem áll össze..
Egy kis leckét ma megérdemelt néhány ember itt.Sokan saját magatok vagytok,akik az emelkedést gátolják.Remélem eldobták,tisztul a mezőny.Szép Napot Mindenkinek.Ha majd az értelmes színvonal visszatér,akkor én is.
NEW OPUS GLOBAL