A deltaban meg májusban borulhatott 7,5 bili, mert ott kb.13 a bvps!! Azóta 2-t visszatöltöttek, mert már csak kb.70 ft az rv. Hogy a jó bűdös fr.....ba nem tud ez min.1,5x-es bvps-ig felmenni és STABILAN ott is maradni!!!:( Persze néha lehetne egy speki rally 3-4x-es bvps-ig azaz min.2200-ig:)
Ez is igaz, meg is van a link:) Csak akkor közvetlenül vettek az alapok opust, most meg ugye indexeken keresztül, ami egyfajta stabilitást jelenthet(3 -6 havonta lehetnek átsúlyozások ) ami megint csak növelheti a bizalmat;) https://www.barrons.com/market-data/stocks/opus?countrycode=hu
Tudom hogy népszerűtlen leszek, de szerintem egyenlőre nem megy 500 fölé az árfolyam (legalábbis néhány hetes időtávban). És hogy miért gondolom így? 1) Az alapok betáraztak, a hype (ahogy valaki lentebb írta) cca 50 HUF-ot tett hozzá az árfolyamhoz néhány hét alatt (12M db részvény megvételével). Most ilyen fejhajtóerő nélkül várnánk ugyancsak 50-60 HUF emelkedést? 2) srv ugyan jön, de eddig sem volt érdemi hatása, így én most sem várom hogy legyen 3)A közelgő jelentés okozhat felfelé kört, viszont annak kiugrónak jónak kellene lennie ahhoz érdemben mozdítson, amire én az általános negatív gazdasági kép miatt nem számítok (sorra húzzák le az állami és magán beruházásokat, amiből profitálni lehetne, 1-2 üzletággal kellene pótolni a többi gyengélkedését) 4) Az alultértékeltsége a részvények (jelenlegi tudásom szerint persze csak - lásd jelentés közeledtét) jelentősen csökkent. Cca 12%-kal van a jelenlegi célára felett a bluek (OTP, Richter, Mtelekom) jellemzően most is 20-25%-kal vannak elmaradva a célárjuktól. Persze ez könnyen változhat a bejövő számok tükrében, de per ma ez van. Szóval szerintem még lehet benne a lendületből valami (én pl. még nem adtam el mert nem érte el azt a szintet amire számítottam), de kis pihire számítok. Mindenesetre az sem túl kafa hogy nagyon sok mindenre nem látunk rá (lásd a pénteki záróban átadott packokat), ami azért engem elbizonytalanít. Amit leírtam az persze csak egy darab vélemény, és lehet hogy már hétfőn revidiálnom szükséges, de jelenleg én így látom.
Látod ezzel az 548-al amit határnak emlegetsz Milyen paradigmát tettek az emberek fejébe? Jó lenne már túl lenni rajta. Látszik a cég igyekszik lent tartani az árfolyamot Nem tudom meddig sikerül nekik Ne szarjatok be mehet 548 főlé is
Szia.Akár már hétfőn is tovább mehet. az 548-on!!!De ekkor elmarad az SRV. kb. 1 milliárd forint.Én azért óvatos vagyok megvárnám a Q2 FÉLÉVEST.Személyes vélemény.
NEW OPUS GLOBAL