Az srv napi 10-30 milliós vásárlása nem fogja feljebb vinni az árfolyamot. Az emelkedést egy brutál jó jelentés vagy hír, esetleg egy spekulatív felrántás viheti csak feljebb szerintem.
🙂🙂 Persze maradok. Azért elég szomorú hogy egy megakrán 14 milliós forgalma, szemben opus 5 milliójával!! Jó persze ilyen ritkán van ,de azért mégis csak uborka szezon ide vagy oda. Hol van itt a nagy saját részvény vásárlási hype 😃 Deltánál szépen bejött tavasszal, itt meg sem rezdűl rá!!
Ez az Opus részvény visszavásárlás pont olyan, mint az Mtel visszavásárlás. Le van mutyizva, sehová nem mozdul az árfolyam. Én már a végét várok, akkor talán lesz valami....
Megakrán, enefi ,dm ker. Talán Akko érdemes mert nagyon alulértékelt. No meg BET. Bő egy hónapja vettem 4200-ért, tegnap adtam el. Ezeken szép hozam jött eddig, amíg opus még egy darabig földbeáll ,majd talán szeptember- októberre eléri 460- 470 et. És poziból beszélek mert sajnos van még jó pár ezer még ,de egy hónapja építettem le, és csak kicsiket veszem.
NEW OPUS GLOBAL