Szép napot még a fillérezők itt vannak közöttünk nem kellene indulni az SRV.-nek.Minél hamarabb ki kell ejteni őket a játékból,koloncot nem érdemes tovább cipelni.Sikeres vásárlásokat és LEGYETEK NAGYON SZERENCSÉSEK.
Jóvá írva szintén, el is basztuk a haverokal, na nem volt nagy összeg, úgymond siralmas, de egy görbe estére elég volt 😃 Na , de a továbbiakra kíváncsi vagyok. Így tartom. A mai naptól többre számítottam a saját részvény vásárlásnál. Amúgy leszarom mert nyaralni vagyok, aztán majd lesz valami.
Ez nagy tévedés! Te beszélnél másképpen, ha nem lenne részvényed! Egyből esést jósolnál, ellenben én csak óvatosságra intettem a nagy hurrára várókat! Célsávot és egyben az ellenállásokat is elértük, rsi pedig magas! Mi történt utána? Másanap még meghúzták fel, majd azóta nem akar menni és egy kalapács meg egy dojit sikerült összehozni a csúcson! Vagyis nagy a bizonytalanság a túlvett állapotban....! hmm Nem lehet egyfolytában felfelé, vannak/kellenek pihenők!! - Így van, nem ismerem a jövőt, csak óvatosságra figyelmeztettem a szinten! Ja.. , az app-nál is felvázoltam a korrekciót! Itt nem lehet megtenni, még az óvatosságra figyelmeztetés is egetverő bűn! hmm
NEW OPUS GLOBAL