a következő kommentedből sejtettem, csak azt hittem Te is olyan elszánt vagy mint 1-2 mély Opus hívő, akik, ha 50 fillért érne a papír is az 1000 es bulit várnák/vizionálnák belátható időn belülre...
Ez az egész olyan mint egy rosszul sikerült házasság amikor nem látod a menyasszonyt, csak mindenki mondja, hogy milyen fullos, tökéletes alak, szép arc, kerek mell, te elhiszed, belelkesedsz mikor meglátod már nem az igazi, de még rendben van, aztán a nászéjszakán mikor lemossa a sminket és leveszi a fűzőt, kiveszi a zoknit a melltartóból te meg neki látsz kicsomagolni, akkor látod, hogy de hát nem ezt ígérték...de már házas vagy, nem tudsz könnyen kilépni...ez az érzésem...
nyugodt vagyok, csak ezek a patkányok a kisemberekkel szórakoznak, nem azt vártam, hogy egyik pillanatról a másikra meggazdagszunk, de ennél stabilabbnak gondoltam ezt a céget, az árfolyam sajnos nem ezt tükrözi... pedig minden adott lenne a növekedéshez. az elmúlt másfél-két év kommunikációja is teljesen mást sejtetett, mint ahol most állunk, de úgy néz ki az opusnak és fidesznek is egy és ugyanaz a kommunikációért felelős stábja, ahogy Puzsér mondta: onnan lehet tudni, hogy hazudnak, hogy mozog a szájuk. ;(
NEW OPUS GLOBAL