Nagyon bízol benne!kábé egy év időtávon,mi az a minimum árfolyam,amit itt vársz?nem a maximum,hanem ami szerinted biztos meglesz!csak tippeld meg,nem foglak basztatni ha bejön ha nem!
Nem úgy értettem, hogy Opust eladni és helyette Pannergyt venni. Úgy gondoltam, hogy egy kisebb összeggel egy kis aprót keresni 2-3 nap alatt a Pannergyvel.
Nekem volt,de mikor felment 200ft ot múltkor,el is adtam,utána vissza is esett!Nem sokat ültem benne, pár hónapot,azt kiszedtem egy kis aprót!előtte egyszer még 880on belevettem,akkor egy évig moziztam azt 850 en dobtam,úgy tudtam nullába jönni,hogy vettem valamit,osztit felmartam,azt így tudtam kimenekülni nullába!
Köszi a tippet! Elolvastam a jelentést, 89%os növekedés. Ebből bármi is lehet. Wao... https://bet.hu/newkibdata/128952350/PannErgy_2023_H1_20230915_HU.pdf
Attól hogy beakasztanak a vizhordólánynak,még ugyanúgy fog a korsó járni!max más viszi!Megint sokan nem látják a fától az erdőt!Nem fordítva kell ülni a moziban,akkor nincs gond! Hully-gully visszatér,jövö7re elszabadul a pokol!itt a bikája rendet fog tenni!Addig igyatok egy HELL-t,azt hétfőn támadás!
NEW OPUS GLOBAL