Sziasztok! Az oktatás véget ért, ránézek az árfolyamra... Hát a K..... Anyju.... Át. Tipp: . Valószínü ML most sok részvényt adhat el, mert kell a kp . Kérdés mire : Eonnak a TITÁSZRA, további áramszolgáltatókra.... Vagy ( ami durva) ellenzéki politikusok rá. Lásd Győr helyi Jobbik vosszalépése hirtelen.. Tipp. Én tartom...
Egyre az a meg győződésem nekem is. Eddi voltak ideges , söt irritáló hozzászólásom régről. Most inkább azt gondolom.és érzem, hogy kb. elértük a fordulópontot. De körülbelül. Itt nagyobb dolgok vannak mint gondolnánk.
Azok akik ott is vettünk, ha lemegy odáig szerintem már nem adjuk oda. Én nem. Sajnos én vettem fentebb is, így az átlagom kicsit 400 feletti. Ennek az egésznek, de főleg az idei évnek van valami oka, ilyen nem tud megtörténni. Annyi + hír történt a cég életében idén, hogy ennek változnia kell, ez így nem normális. A 2 év bosszant leginkább. Szinte bármi mást vehettem volna, és nyerőben lennék... Két év alatt.. Én nem adom, ha kell még 2 évig, de visszahozza a nyerőt az Opus :-)
"Es az a masik baj, hogy praktikusan nincs semmilyen support a 200 koruli ar-savig" nem csak én mondom, hogy 200. vak is látja, ennek kampec. évvégi záró 200/alatt
Aha... Tehát a céggel minden okés, csak a töketlen ellenzék meg a gonosz Gyurcsány meg Soros meg a migránsok bedöntik az árfolyamát, mi? Ne légy nevetséges...
Sziasztok! Úgy gondolom, hogy holnap fordul az eddigi aljról... ez volt a hetedik piros gyertyás nap zsinórban... nem szokott ennél több lenni. Ma is vettem 358.2-ért, nekem van időm kivárni ezt a bohóckodást. Persze nem jó érzés, de szerintem már túladottá is vált, a jövő fundásan továbbra is ígéretes. Én biztos nem fogom eldobni. Ne aggódj Cs (szerintem ez egy dupla alj lesz itt), a hosszútávú csökkenő ékből felfelé fogunk kitörni...
NEW OPUS GLOBAL