Van egy teóriám: Ezt valakik direkt csinálják - és ez szín tiszta politika - oda ütnek ami fáj, a figyelmet megosztják. Nem hinném, hogy ezt a cégvezetés kérésére csinálják. A másik oldalon érdemes keresgélni... Nincs "Ütik az Opust" cikk, nincs semmi csak a sunyi lefelé nyomás... nem zúdítás, hogy ne legyen gyanús csak szép lassú adogatás, logikátlan de piacinak tűnő módon...
vagy elkülönített részvénynek minősíteni, napi 4 kötési időablak bőven elég lenne. limit nélkül, legalább napon belül beárazódhatna a csőd. 3-5 ft a reális ezért a szarkupacért.
Az Opus bejelentette, hogy csütörtökön, mint vevő és a Wamsler SE, mint eladó opciós szerződést kötött 5 404 313 darab, a vállalat által kibocsátott törzsrészvényre vonatkozóan, összesen 3 620 889 710 forint értékben. Részvényenként a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által 2017. december 19. napján nyilvántartott, 670 forintos záróárat alapul véve.
Az opciós szerződésben a Wamsler SE ellenérték fejében biztosította a vételi jogot a társaság javára
A vételi jog biztosítása ellenértékének összege 900 millió forint
A vételi jog 2019.május 30. napjától 2019. december 31.-ig gyakorolható
Az jobban érdekel, hogy ki veszi! Jelen pillanatban nem tudom eldönteni melyik oldalon vannak a hülyék. Eladói vagy vevői. Szóval akik és ahogy csinálják az zseniális a maga szörnyű módján :-) Én most már nem adom, teljesen mindegy mi lesz a vége. Ezt eldöntöttem. Max a gyerekek vesznek belőle földet (ingyen elvihetőt)... 20 év múlva
NEW OPUS GLOBAL