Tegnapi napra betettem egy limites eladást (érvényesség 08.24) és még mindig "Feldolgozás alatt" van, nem tudom kivenni, mit lehet ezzel csinálni? OTP Direkt
nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy ma is emelkedni fogunk, tartom, hogy sietünk valamiért, valahova, péntek miatt remélem minden megugrás után lesz lehetősége mindenkinek mérlegelni, eladni, venni, szépen egyenletesen, óvatosan
Szerintem a cég próbálja nyugtatni a kedélyeket, kérdés az, hogy sikerül-e neki. Szerintem ez még kevés lesz, így a mai napon is lehet bármi, de én inkább egy nyugodt napra számítok, kisebb emelkedéssel. A 280-nál lévő támasz működik, azt csak egy újabb pánik törheti át, de sajnos az is benne lehet.
attól félek bármerre is megyünk, ő este itt fogja lengetni a két napja bekötött, medencében, meg tóban érlelt shortját, csak annak már komoly bukéja lehet 😃
Ugyan úgy tettem mint ahogy sokan màsok tették volna...Kivettem,majd vissza is ugrottam . Azt hogy most nekem volt egy hülye érzésem és beírom,te is tudod hogy kioffoltak volna itt engem,mert hònapok òta csak ment felfelé... Meg tudod,én sem vagyok jòs,csak azt érzem hogy ez a paír sokkal többet tud 👍
Ma meglátjuk, hogy Verona ( Vera) jóslata -" Ma zárásra 250 Ft lesz a részvény ára "- bejön-e. Kíváncsian és feszülten várom. Hozzáteszem Verának tegnap nagyon rossz napja volt, mivel shortolta az Opust, és mára is ezt tervezte állítólag bekötött neki mint a malter a mosatlan fándliba.
Részemről semmilyen neheztelés nincs feléd. Egy dolog ami zavart ott hirtelen az elején amikor azt az érzést írtad hogy reggel már megvolt hogy esni fog valamikor bőven nyitás előtt. Én azt gondolom hogy erről egy szösszenetet betehettél volna ide a fórumra. DE! Mégegyszer mondom mindenki a saját befektetéseiért felel!!! Így utólag azt mondom nálam biztosan jobban csináltad és ehhez mindenképp elismerés jár. Az hogy pánikban ki mit ír nem biztos hogy figyelembe kell venni. Ja és még annyi hogy amikor a kistesód meg megírta hogy neki meg a stopot ütötte ki akkor kicsit megbillent bennem is pár dolog. De asszem és nem írtam olyat ami sértő lett volna, rád(rátok)ha mégis azért én elnézést kérek. Nálam minden a helyére került úgy gondolom.További jó kereskedést,sok profitot,és jó trollmentes fórumozást magunknak!
NEW OPUS GLOBAL