"EBITDA-mutatómértéke 2019I. félévében 7.084.696 eFt konszolidált szinten, mely az előző időszakhoz képest több mint háromszoros" Évesnél ez volt a szar. Mostanra ez jó lett. Év végére még jobb lesz. Valószínüleg kiköttetem a netet év végéig, és rézhálót tekerek a telefonra, hogy ne lássam ami itt megy :-) Eddig minden jelentésnél jött a PÁNIK, aztán néhány óra múlva megváltozott minden. Majd holnap látjuk mi lesz...
Semmi probléma. Kozmetikázzák amíg akarják, nyalogassák amíg akarják, értékcsökkentsék amíg akarják. Én addig az ellenzékre szavazok, amíg nem lesz ez 1000 Ft felett. Más eszközöm nincs az érdekérvényesítésre.
"A társaságok jelenlegi - már az akvizíciót követően kötött - új szerződésállományából származó eredményeit már nem terheli az értékcsökkenési leírás, ebből várhatóan mintegy 70 milliárd forintos árbevétel realizálható a jövőben."
Én is úgy látom, hogy a kozmetika miatt ilyen szar. De az ész megáll.... Ez mind direkt van, hadd ragadjunk a posvanyba bele. Hát most jöhetnek majd a nemzetköziek olcsóbban venni, így kell ide csábítani Őket persze....
EBItDA az eleg jó nem? :/ nyilvan bealdoznának 1-2 évet , hogy egy rohadt nagy cég legyen? :/ ha megnezitek durván bovult a ceg ... a jovoje eleg jo, az hogy most számtanilag nem az igazi... hat fájó de a vezetes sztem most ezt leszarnâ!?
NEW OPUS GLOBAL