https://www.portfolio.hu/uzlet/20210413/meghalt-a-magyar-telenor-tulajdonosa-most-megszolalt-az-utodja-478332 A magyar szál 2018-BAN A KELLNER ÁLTAL VEZETETT PPF VETTE MEG A TELENOR CEE-ÉRDEKELTÉSÉGEIT, ENNEK KERETÉBEN A TELENOR MAGYARORSZÁGOT IS.A magyar állam 2019 októberében szerzett részesedést a magyar Telenorban, akkor az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25 százalékát.Az elmúlt években több alkalommal is felmerült a pletyka azzal kapcsolatban, hogy a magyar állam valamelyik állami vagy kormányközeli vállalaton keresztül megvásárolná a magyar Telenort, tavaly augusztusban cseh lapok cikkeztek arról, hogy a Telenor magyar operációjának megvásárlásáról tárgyal a kormány és kormányközeli cégek. A Csehországban lángra kapott pletykák közül az egyik szerint azért válna meg a PPF a leánytól, mert a PPF az eladásból származó pénzzel támogatná meg más érdekeltségeinek működését, melyek a járvány okozta válság miatt szenvednek. MOSTANI INTERJÚ ALAPJÁN A PPF NEM A TÁVKÖZLÉSI ÉRDEKELTSÉGEINEK ELADÁSÁN, INKÁBB A TÁVKÖZLÉSI PORTFÓLIÓ MEGERŐSÍTÉSÉN DOLGOZIK. Nincs deal, vagy a portfolio valamit nem tud ( megint )
Szevasz ! Holnap elvileg felhív a kapcsolattartó az általa megjelölt délutáni időpontban . Ezt : AZ Opus - emberiség ellenes bűntett kategória lassan. fejére olvasom.
Lehet...de azért sokan lesznek akik megúnják és kis / nagy bukóval kiszállnak.. Ebben a papírban nagyon észnél kell lenni, pláne ha bele akar venni vki, aki nem "baráti kéz"és ahogy írtátok: ez a papír mindenféle tőzsdei elemzéssel, "csárttal" szembe megy, mert "meg tudja csinálni".... mert engedik neki! Páran maradtunk a "régiek" közül, makacs, nyakas "parasztok" akik így vagy úgy de kiülik mostmár a végjátékot. //nem vettem újat, de maradt az a bizonyos 19ezer darabom, ami nekem is mint "lölönek:ingyen van// ( de ezt a papírt tőzsdei elemzésekkel, grafikonokkal nem lehet értékelni.....még szerintem jelentéssel sem, mert a "bűvész kalapból" azonnal előhúznak "rejtélyes emberek" vmi "Holdingosodási" újdonságot, meg szinergiát, amivel úgy b...szák le az árfolyamot, hogy csak na...
NEW OPUS GLOBAL