Él, lendületet vesz. Csak az 1 milliárd feletti forgalmú napokat figyelje. Mást sem olvasok itt, hogy mindenki mekkora befektető és, hogy a fidesz nyerni fog tuti.
Írok ide valamit én is, de újdonságokat nem fogok mondani, de viszont nem is sertészsírozok, mert a vétel gombot én nyomtam meg anno , senki nem tartott fegyvert a fejemhez :))) Annak örülök, hogy annyira nem fáj, mert kockázatosnak ítéltem meg anno a vételt, de kiváncsi voltam a storyra és úgy követi az ember, ha benne is van. Szóval ez komoly papír.... Mol OTP Richer egy teljesen más szint jelenleg(meg szerintem mindig is), ott rámennek az árfolyamkarbantartásra is. Itt semmi érdekük nincs a tulajoknak/vezetőknek a tisztes, fundamentálisan is alátámasztott árfolyam meglétéhez. Úgy vannak vele, ha veszik akkor veszikaz emberek, ha nem nem. Hát k.rvára nem veszik :))) Pedig a strory tényleg jó lenne.... Van egy kis pakkom amit tavaly óta tartok, hát 2-4% között ingadozik a hozama lassan 1 év alatt. Állampapír jobban hoz b.szki :))) Baromira belefáradtam (hát még mit mondjon az aki 2-3 éve benne van.) egyszer berágok és eladom. De az hétszentség, hogy nem a BÉT-en fog kikötni újra.
Sajnos itt sokkal több a csalódott befektető. Itt a cég vezetés a fúzióval teljesen becsaptak az embereket. Itt eddig 3 év távlatában mindenki rosszul járt!
Hát, ez nagyon siralmas. Tudnánk lépni előre de, nincs aki vegye már. Minket már kitömtek. Az új tulajoknak meg bizonytalan minden itt. Hiába való minden egyes milliárd és új cég behozatala a cégbe.
NEW OPUS GLOBAL