Eddig határidőre teljesítettek = jelentettek. De ha +1 napot késnének nem bánom csak nyereséget termeljen a cég :) A jelentésben számolnak a pandémia helyzettel, amit előre nehéz jósolni, főleg mivel második hullámra készül az Ország vezetése. De mivel több lábon állunk ez most jól jöhet.
Szerintem a felsővezetés a nyereséges céget akar irányítani. Ez pedig növeli a cég értékét, ami árfolyam növekedést eredményez. Osztalék jövőre várható szerintem. ( 2021 ). Ennek jelét látom jelenleg...
en is belevettem, valahol meg is említettem, de próbálták érzékeltetni hogy hülye voltam :D pedig logikus döntés volt. Kedden pedig feltör, mint a büdösvíz :)
Olvasd végig, leírták, hogy a turisztikai szegmenset érinti a vírus, a többi szektort nem, vagy csak minimálisan. Kall még nem üzemel max kapacitáson, ennél is nagyobb bevétel várható.
igen a jelentés váratlanul nagyon pozitív lett ugyanakkor ez a 2020. március 31-i állapot, azóta sok minden történt, ami nem a termelés fejlődését szolgálta a 2020. június 30-i állapot mérvadóbb lesz, az már tartalmazni fogja a vírus miatti visszaesést, illetve jó kiindulási pont lehet a 2020-as éves eredményre nézve + ha ennek a kiadásával késni fognak, akkor gáz van, szvsz :-)
Szvsz muszáj nyereségessé tenni,nagyon "gáz" lenne ha a nemzeti holding csak a pénzt vinné.21-ben egy esetleges minimum osztalék megfordíthatná a közvéleményt.
Üdvözletem ! Jól látod Nagykpé:Ö Tehát a céget nyereségessé teszik ez a folyamatokon is látszik. A költségeket , écst lefaragják.... és a szerződésállomány is remek . De az árfolyamra én magam nem várok felrántást... ( Sajnos ) ...
NEW OPUS GLOBAL