2019. jún. 12. 10:35 Rendkívüli tájékoztatás ... Ez lép életbe :) RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS a kibocsátó érdekkörébe tartozó konszolidációba bevont – rendszeres és rendkívüli tájékoztatás
megtételére nem köteles – társaságra vonatkozó információ közzétételéről
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út
59.; cégjegyzékszám: 01-10-042533; „Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket,
hogy a Társaság 51 százalék mértékű közvetett tulajdonában álló RM International Zártkörűen
Működő Részvénytársaság (székhely: 8086 Felcsút, 0311/5 hrsz.; cégjegyzékszám: 07-10-
001498) közös irányítású magyar-kínai konzorciumban (CRE Konzorcium) 50%-os konzorciumi
részvétellel, mint ajánlattevő a Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zártkörűen Működő
Részvénytársaság (székhely: 1095 Budapest, Máriássy utca 7.; cégjegyzékszám: 01-10-049060),
mint ajánlatkérő által indított alábbi közbeszerzési eljárásban („Közbeszerzés”) a legkedvezőbb
ajánlatot tette. A Közbeszerzés tárgya:
„A Soroksár (bez.) – Kelebia (országhatár) vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó beszerzés (EPC
– Engineering Procurement Construction szerződés)”. A szerződés értéke: USD 2.078.636.973,-
A sikeresen zárult Közbeszerzésen elnyert munka elvégzésére vonatkozó megállapodást a felek
megkötötték, amely azonban csak abban az esetben lép hatályba – várhatóan 2019. év harmadik
negyedében – amennyiben a magyar állam a kínai Eximbankkal megköti a beruházás
finanszírozására irányuló megállapodását, amelyre vonatkozó kérelmet Magyarország
Kormánya nevében a Pénzügyminisztérium már benyújtotta a kínai Eximbanknak. OPUS GLOBAL Nyrt.
Igazgatóság
Én megvárom mikor nem nyernek! Egyenes arányú összefüggést látok a nyertes pályázati pénzek és az esés között. :) Ha nem nyer azonnal emelkedik! Figyeld meg!
Mindenesetre az legalább jó, hogy a napokban történt emelkedést, mondjuk úgy második napja tartja....kicsit alatta van, és nem csorog vissza. Talán erőt gyűjt
Ilyen hirekre, ilyen jövőre, ennyi munkára, ennyi bevételre az összes tőkémet bele kéne tenni azt lecsukni a laptopot! Ja, hogy itt fordítva működtek a dolgok???? Lehet az idegosztályon kötnék ki.. :-)
Értem én ...de akkor valaki nagyon benézte az irányt ....mert ez egy évvel ezelőtt is esett....az elmult 2 hétben emelkedett de az se kimagasló , főleg ilyen deal-ek után.
NEW OPUS GLOBAL