ez a portfolio adminja által védett személy - aki már a 3. felhasználónevével próbálkozik itt a topikban - még mindig nem fogja fel, 1. h nem állók vele szóba 2. h nem vagyok fideszes, csak nem nem szeretem a kettős mércét. sem a portfolio adminja általi kettős mércét, sem a közéletben. továbbá nekem nem az üléspontom határozza meg az álláspontom, már csak azért sem, mert pillanatnyilag üléspontom sincs...
"A provokátorok jól dolgoztak akkor." még az is lehet, h voltak provokátorok, de vajon kinek is állhatott érdekében az, h csőcseléknek állítsa be a kormányellenes tüntetőt? kinek volt érdeke, h szétverjék a tüntetést erőszakkal? kinek volt érdeke, h az egyébként kormányellenes polgárok kis se merjék dugni az orrukat otthonról? kinek volt érdeke, h ne legyen azonosítójel a rendőrökön? a rendőrökön nyilván véletlenül nem volt azonosítójel (vagy mert leesett, mint annak idején gergényi gúnyosan nyilatkozta...), és nyilván véletlenül érezték úgy, h szabad kezet kaptak, bármit megtehetnek, bármit... néha gondolkozni is kéne, nem csak felmondani a leckét...
Őszintén, te nem láttad a felvételeken, hogy provokálják a rendőröket? És egész véletlenül a fideszes tömeg felé "menekülnek" a provokátorok, a rendőrök elöl.
"de sok minden mellett kiállnék egy tüntetésen pl. valódi nyilvánosság a 90 előtti ügynökjelentéseknél"
"Megvédte a Fidesz a kommunizmus ügynökeit
...
Schiffer András a Parlamentben szavazásra bocsájtotta "Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről" című indítványát. Az ügynökakták megnyitását előterjesztő LMP-s javaslat tárgysorozatba vételét a Jobbik is támogatta. A kormánypártok a kérdéses ügyben nem szólaltak fel, és az ügynöklista nyilvánosságra hozását egyhangú többséggel leszavazták."
tudod, ha Bp.-n élnék és pont ráérnék, akkor talán kimennék, nem tüntetni, csupán kíváncsiságból. bár ha jól gondolom ez nem csak az adatgyűjtésről fog szólni... de sok minden mellett kiállnék egy tüntetésen pl. valódi nyilvánosság a 90 előtti ügynökjelentéseknél; a 2006-os rendőrterror elkövetőinek és felbujtóinak elszámoltatása; stb.
csak kitaláltam. ilyen biztos nem történhetett, mert egyrészt minden fideszt szapuló felvilágosult és járatos a közéletben, éppen ezért nem könnyű őket befolyásolni, másrészt a FB.-on sem lehet sok baromságot olvasni... bruhahahaha
Ez csak azon múlik, hogy most is lesznek e fideszes provokátorok mint 2006-ban. Ezért a kopasz fidesz provokátoroknak köszönd a szemkilövéseket 2006-ban. A provokátorok jól dolgoztak akkor.
"Nem csak Orbán Ráhel, hanem Áder János lánya, Áder Orsolya is egy olyan egyetemre jár, ami európai országban működik, de az Egyesült Államokban akkreditált diplomát ad."
link
"amilyen az adjonisten olyan lesz a fogadjisten.Nem ízlik mikor visszanyal a fagyi?" tehát most is azonosítójel nélküli rendőrök fogják szétverni a kormányellenes tüntetést? én most SEM örülnék a rendőrterrornak, és Te?
tegnapelőtt munkatársnőm megszólal: "ez a köcsög (O.V) is a CEU-n tanult, most meg..." mondom neki: "s. gy. támogatásával tanult fél évig, de nem a CEU-n, hanem külföldön. akkor a CEU még nem is létezett." erre a válasz: "de hát láttam a megosztást F.B.-on..." no comment :)
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)