ugye. kész röhej ez a fórum... látod ezt modi? RÖHEJ... csak tegnap miket írtak nekem, és arra semmi... objektivitás, pártatlanság a portfolion? bruhahahaha
Dénes, nem fogod elhinni, szórják ki a nemzetieket a topikokból. nézd meg mityu2 és Martens miért lett szankcionálva. nem hiszem el... és az egyik az admin által..... ez már csúcs. ha dobnál egy mail címet leírnám a tervemet, ma fundáltam ki. re: kettős mérce...
1. „....Miközben a CEU-t vélt, illetve erősen eltúlzott szabálytalanságokra hivatkozva lehetetlenítené el a kormány, azt nem veri nagy dobra, hogy eközben A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM EGYIK PROJEKTJE MIATT KOMOLYAN FÁJHAT A FEJE NEMCSAK AZ INTÉZMÉNYNEK, HANEM A KABINETNEK IS. A BRÜSSZELI ELLENŐRÖK DURVA TÚLÁRAZÁSOKAT ÉS INDOKOLATLAN KÖLTSÉGEKET TALÁLTAK, amelyeket a magyar fél az unióval akarna kifizettetni.... A 17,5 milliárd forintból 875 MILLIÓT TERVEZTEK AZ ELŐKÉSZÜLET...EKRE fordítani. Az NKE állományának csaknem a fele, úgy 340 ember vett részt rész- vagy teljes munkaidőben a projekt előkészítésében... Valamivel több mint 400 MILLIÓ FORINTOT TERVEZTEK CATERINGRE ÉS REPREZENTÁCIÓRA... A képzési költségeket 3,7 milliárd forint fölé lőtte be a tervet jóváhagyó irányító hatóság, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Ennek csaknem a felét tennék ki azon helyiségek, termek, irodák bérlése, amelyekben képzést tartanak majd.... több mint 4 MILLIÁRD FORINTOS KERETÖSSZEGGEL, KÜLÖNFÉLE BERENDEZÉSEK (SZERVEREK, MULTIMÉDIA-RENDSZER, HÁLÓZATI ESZKÖZÖK) beszerzése.... A legtöbb pénzt, 4,5 MILLIÁRD FORINTOT “IMMATERIÁLIS ESZKÖZÖK” VINNÉK EL. A már meglevő képzési portál továbbfejlesztését, szoftverlicencek vásárlását, az új IT-infrastruktúra rendszerintegrációjának megvalósítását, szoftverfejlesztést, tananyagfejlesztést kell ezalatt érteni.... ITT, A PATYI-FÉLE EGYETEMEN SEM FUKARKODTAK AZ UNIÓS MILLIÁRDOK LENYÚLÁSÁBAN!...
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)