Kerdes minek nezik, ha rossz, es eses. En peldaul nem irok sehova mashova. Nutexbe irtam, de vettem belole. Fogalmam nincs mit irkaknak tobbi jis papir topikokban. Minek is neznem, ha nem erdekel
Érdekes, hogy sokan lefele várják itt az árfolyamot, én nem. Most ezen a szinten mozog, de szerintem el fog indulni, és fog ez menni, mint a rakéta........
Előtte Nutexezett múlt héten, az is hasonló chart volt, csak nem tudta, hogy Huber nem nézi a chartot, csak önt. Itt is közkéznövelés van/tömés a chartot a hajára kenheti. Amúgy úgy sem fogod tudni tudni felnyitni a szemét, kár a gőzért. Most chart van.
szerintem ő is, mint mindenki más aki 1200 alatt belevett azt várja, hogy lesz egy felrántás. valami speka hullám, amivel 20-30%-kon ki tudunk ugrani. vagy legyen 50, mindegy. senki nem akar ebben osztalékig benne fosni. sosem fog osztalékot fizetni...
Nézd Hathor .... most normális leszek veled ... gondolkozz már egy kicsit .. nézz rá a chartra ... neked mondjam? Tedd már hozzá az eseményeket ... most komolyan ... 1234 másik papírban lehet pénzt keresned ... erre ebbe ragadtál bele...
A vállalat 2020 októberi megalapításakor az alapítók célja egy olyan, a befektetők széles köre számára elérhető, hosszú távon osztalékfizető képességgel bíró befektetési célpont létrehozása volt, amely kizárólag zöld energiatermeléssel foglalkozikés így az ESG fókusszal is rendelkező befektetők számára új lehetőséget kínál. A portfólióban jelenleg 30 darab, összesen 15 megawatt teljesítményű naperőmű tartozik - a további bővülés érdekében a társaság akvizíciókra épülő növekedési stratégiát követ, céljuk portfóliójuk 100 megawattra történő növelése a következő két évben, amelyet a tőkeági forrásbevonás is jelentősen támogathat.A közkézhányad egyébként egyelőre nagyon alacsony, mindössze 1,51 százalék. A cég nagytulajdonosai Földvári Gábor (32,83%), Skamala Pál (32,83%), és Telc Robert Julius (32,83%
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf