A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Azért az is érdekes, hogy februárban a beva kifizetett néhány embert a FA felülvizsgálatot rendelt el a beva leállt és azóta a beva senkinek nem fizetett.
Mivel magyarázzák ezt? Pedig a FA állítólag áprilisban újra megküldte az anyagot a beva-nak.
Igaz mi sem kaptunk semmi helyreigazítást a beva-tól azóta.
A MOL esetében mind a két évi osztalékot a FA kérte meg. Alapesetben a megkért osztalék a bc-s számládra megy, onnan majd valamikor a fa utalja neked.
Ezt kikerülendő, nyilatkoztam a keler-nél, hogy ha ne talántán a FA megkéri az osztalékot, akkor ne a bc-hez menjen, hanem az általam megadott számlára. Ez lehet értékpapírszámla vagy sima folyószámla. De ezt én még az év elején intéztem.
Hívd fel a 0614836251-et, ez a keler-nél csörög a fenetudja már milyen osztályon, de ők intézik az ilyen ügyeket. Mond el mit szeretnél, ők küldenek formanyomtatványt, amit kitöltve visszaküldesz nekik, én még hitelesítettem is, de ha pesti vagy akkor személyesen is intézheted. Mind a két évről külön kellett nyilatkozni.
Azt szeretnem kerdezni, hogy a 2014 es 2015 utan jaro osztalekot a felszamolo keri le es intezi, vagy nekem kell a ceg reszveny irodajan utana jarni vagy esetleg a kelernel. Azt szeretnem ha az uj szolgaltatomhoz menne. Hianyos otp rol van szo, es nem nagy tetel. Koszonom a valaszod es a segitseget.
-2015-os osztalekot nem kaptam, csak most a 2014-est. Az mekkora osszeg volt?
-BEVA tájékoztatása szerint 2016.julius 17. a hataridejuk BC ugyfeleknél az elbiralasra, ertesitesre, s utana adjak a karteritest (ki tudja mikor)
-ha szeretnem modositani a karigenyemet, hogy belevegyem az osztalekokat, mi a modja, es van e dokumetum minta valahol?
-BC,felszamolo nem veszi fel a telefont sokszori hivasra sem.
Nekem ma a KELER utalta a 2014-es MOL osztalékot. Tavaly én is nyilatkoztam a KELER felé, hogy közvetlenül (tehát nem BC FA-n keresztül) kérem az osztalék kifizetést
Az utalt összeg a megtalált részvények alapján fillérre stimmel, szemben BC által utalt 2015-ös osztalékkal.
A MOL 2014-es osztaléka 485,49 Ft/részvény, a forrásadó (15%) levonása után 1 részvény után 412,66 Ft-ot utalnak.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546