A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
04.03-án kaptuk egy egyenleget, ott nekem is megvan minden, mint a régi szép időkben. De ez csak a követelés alapja, és nem ezt adják vissza, arról leghamarabb májusban kaphatunk kimutatást.
Nem tudom Ti milyen egyenleget kaptatok én ha jól emlékszem februári kimutatás most nincs erőm megnézni de én azóta semmit és ezért kértem meg és biztos legális mert egy perc nem volt. Egyébként Ő nagyon komoly nemzetközi cégeknek dolgozik tűzfalak feltörése egyéb baromságok amihez nem értek de nagyon gazdag nem mint MI akik erre a szar magyar tőzsdére rászorulunk !
Nem a tudása alapján bőven de ez a belépés egyszerü gyors volt és legális irtam hogy ügyfélszámot meg adószámot kért. Holnap találkozok vele délután és azonnal irom a választ.
Hacker alattt az érted aki betör védett informatikai rendszerekbe?
És ez a te haverod otthonról a bc belső intranetjere belépett és megnézte a te egyenlegedet ? Ugye nem baj ha erre a verziora azt mondom, hogy elég meseszeru.
Ha ott dolgozik,az más. Akkor valoszinuleg nem keveri ossze azt az egyenleget, amit mindenki megkapott és ami kovetelesunk alapja.
És neked mindened megvan? Milyen részvényed van?
Szerintem a barátod is csak azt tudta megnézni ami az egyenlegeden szerepel, az pedig az aminek meg kellene lenni, azt nem pedig azt ami meg is van. De ne legyen igazam.
Minden károsultat arra kérünk, ragadjon meg minden forumot arra,hogy beszéljen az igazságtalanságról a mi velünk, Bc ügyfelekkel történt közel másfél hónap leforgása alatt. Hisz adófizető állampolgárok vagyunk és élni szeretnék törvény adta jogainkkal.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546