A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
persze hogy elég, csak ha bármi van nem tudod igazolni hogy elküldted.
Felszámolót mondod?
Mindegy írj egy emailt, nézzék meg hogy beérkezett-e és az iktatószámot adják meg legalább egy válasz léeveled legyen róla. Nekem megnézték, ma a térti is visszajött
En csak ajanlva küldtem el,remélem elég lesz igy is..
Egyebkent még mindig nem értem miért akarják a felszámolot erőltetni, amikor a beva alanyi jogon jár nekünk hisz fizettük a tagdijat!!!!!!!!!!!¡
Én a bevába bizok talan 14 Utan okosabbak leszünk, olyan nincs hogy quaestort azonnal fizeti a bc t meg nem, az
Lehetetlen ennyire nem nezhetnek hülyenek bennünket.
az a helyzet van egy rokonom az állam ellen nyert pert, 15 évig tartott 70 Mft illeti meg, kb 8 éve nyerte meg és még nem kapta meg. Jogerős bírói ítélet van.
Szerinted?!?!?!?!?
Elvben a legrosszabb forgatókönyv, hogy a bírósági ítéletig nincs kiadás, nem transzferálhatóak a papírok stb. Elhangzott az is, hogy tovább csökkenhet az ügyfelek vagyona!
Amennyiben a fentieket lehetővé tévő per elindul csak egy lehetőségünk van! Pert kell indítani a MNB ill. Magyar állam ellen, keresetbe kell foglalni a vétkesek hanyag ellenőrzést, a befektetői érdekek, a magántulajdon megsértését és a tulajdonosi jogainkat sértő foganatosított nyomozati intézkedéseket! Az eljárás teljes idejére kamatos kamat ketyeg és nem vagyoni kárigényt is be kell nyújtani!
Legyen igazad! Én szemelyszerint biztos hogy nem perelek . Csak meglesz a min. 20%-a a papírnak . Ha meg több akkor annál jobb
Én sem azért vagyok elkenodve,mert a q -ok 30 millat kapnak,hanem hogy ezt hamarosan megkapják. Nálunk meg az eddigi infok alapján hosszú évek múlva sem lesz kártérítés.
Nyugi, türelem, tudom nehéz most minden BC-snek. Mi más helyzetben vagyunk mint a questorosok....mivel itt nagyon tetten érhető az mnb-külügy-qrbán-szíjjártó-eltolcsy felelőssége és sokkal nagyobb patáliát csaptak őket most gyorsan megmentik (bankok pénzén). Nálunk BC-seknél elindult egy "normál" felszámolási folyamat ami eltarthat 1-2-3 hónapot. Úgy néz ki minket valamiért nem fognak megmenteni (beva 100K), hanem marad az elsődleges menetrend. Beva (6,1 misi)majd kiadhtó eszközök, majd ezen felül a polgári peres út. Nekem is fáj, hogy questorosokat gyorsabban kártalanítják, de attól sem érezném magam jobban ha ők is hónapokig-évekig várnának pénzükre. Egyszóval májusban már tudjuk mi az ami kiadható, azt szvsz ki is adják + beva valamennyi (6,1 vagy 30 milla de számoljunk a legrosszabbra), majd ki-ki eldönti benyeli a maradékot vagy perel. Az egészségünk fontosabb mindennél úgyhogy TÜRELEM.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546