A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
farkasj41 - a forrásod vagy a következtetésed nagyon hibás. Brokim elment a Keller-hez még február végén és lekérte mi van a BC nevén. Az átlagos mennyiség töredéke......
2M volt a befektetett pénz, amiből most az egyenleg szerint 1,75M lett, kb. 250e ami elszállt. Arra gondolok, hogy itt valóságban nem volt semmiféle portfólió kezelés, csak küldözgettek havi értesítőket hasukra ütve..
Szerintem a trend porfólió egyenlege minuszos a befektetett tőkéhez képest a beker árad jelöld a Beva és a felszámoló felé is, nem tudom mekkora összegről van szó?
Mit gondoltok, akinek a Trend portfólió kezelés címén loptak el apránként a pénzéből, az a befektetett és a mostani egyenleg közötti ősszegért melyik ágon küzdhet meg?
"Csak hát Karácsony Miklós egy kitalált személy, akinek egyetlen funkciója az volt, hogy az általa vezetett álszámla betöltse a Buda-Cash akkor már 95 milliárdos mínuszának egy részét."
Ha a párom tárcájából egy tízezresT átteszek az enyémbe attól még a hitelünk ugyanannyi marad nem?
Szerintem sem, eddig nem hallottam olyat hogy valakinek különbözött volna a 04.03. a 02.25 vagy a 01. havi egyenlege...ez mind az amit eddig is tudtunk azaz ennyinek kellene lennie, ha minden megvan akkor mire a BC felszámolás? Akkor honnan a 62 mrd kárigény ha mindenkinek mindene megvan? És mi a 68 mrd fellelt vagyon? Bár én azt sem értem, hogy a Karácsony Miklós néven megtalált 62 mrd állampapír kié-mié? Lehet Simicskáé vagy Qrbáné? Soha nem fogjuk megtudni. link
Ha számlakivonat és az ügyfél k. nem egyezik az írjon már de eddig ilyet nem olvastam a beírók közül, egy fö akinek van problémája de az sem egyértelmű, atöbbi beírást nem tisztem és dolgom minősíteni...
Ha számlakivonat és az ügyfél k. nem egyezik az írjon már de eddig ilyet nem olvastam a beírók közül, egy fö akinek van problémája de az sem egyértelmű, atöbbi beírást nem tisztem és dolgom minősíteni...
A témában ide beírók közül ki nem ért egyet a 03 04-el az írjon és hát voltak olyan papírjai melyeket előzőleg fől volt sorolva, az enyém egyezik a felsorolt papírok közül nem vot egysem
Igen, jól tudod, ez most az első kör volt. Egyeztetjük, hogy mi a követelésünk. A következő körben meg fogja adni, hogy ebből ő, a felszámoló mennyit tud kiadni. A maradékra ott a BEVA, meg a bíróság, ha nem elég a bEVA.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546