robika? :)))
Valamiből biztosan sok volt már neked.
Így is van. Te írod. "Komoly tőzsdés ..." Ezért foglalkozol te az ezredik nickeden a telekommal. :)
arról már nem is beszélve, hogy a múltkoriban -sajnos nem tudom visszakeresni, mert törölve lettek a hozzászólásaid- nagyjából 300-310-ft-os telekom árnál javasoltad átcserélni a két részvényt talán áprilisban? Mennyi volt akkor a MOL? 12600 körül?
Ne érts félre, ezért nem hibáztatlak, hiszen ilyen a tőzsde. Aki azt mondja, hogy ő tudja a jövő tuti befektetését az hazudik. Ilyet azt hiszem még Soros György sem mondott volna soha.
a telkot ma 346-ért megvehetted, így 400-600ft-os telkora nyilván én sem cserélném el a 13 ezres MOL-omat. Mi is azt szeretnénk, hogy a telko még essen, hogy még tudjunk venni. Elhiszed? :) Nyilván nem és milyen igazad van. Egyet azért leszögezhetünk már a tények ismeretében. Ma több pénzed lenne, ha a múltkor nem veszel MOL-t. Hogy bízol benne és ülsz rajta? Legyen szerencséd! Mindenesetre, ha én holnap úgy döntök, hogy mégiscsak veszek egy kis MOL-t, akkor előrébb vagyok mint te a múltkori vételeiddel.
amúgy a kutyám se barátod. Egy egyenes válasz se tudsz adni, azért nem semmi. Azt is kérdeztem, mikor másoltam én pl tőled törölt írást? No sumák úr, majd mondjuk holnap milyen kitérő,átsikló beírásokkal jössz?
hogy, hogy átsiklottál a kérdésen vili, hányszor regeltél ide be, hogy tudjál olvasni folyamatosan?
Szval van gerinced vagy nincs? Ilyen minimális szinten fel mered vállalni saját magadat, hogy beírod ide a topikra történt regisztrációd számát (elég a nagyságrend)
gondolom, hogy mikor hazaértél és megláttad a MOL-odat, akkor csak sikerült egy nagyot hányni. :)
Szép estét barátom!
De mit is írok? Most én is legyek olyan képmutató, mint te? Miért is kívánnák neked bármi jót? Te bármi jót is tettél velem? Nem. Akkor? Max. udvariasságból lehetne. Itt viszont sok értelme ennek sincsen. Azt meg végképpen nem szeretném, hogy mi barátok legyünk. :) Ez az igazság.
Mtelekom