és ötforintosvilink, mivel nem tudod a forumot kezelni, meg a saját írásaidat úgy se lelnéd meg korábbról, emlékeztetőül sbob-tól számodra:
"előzmény (#126161: telwillmol) | válasz erre | 2014. június 11. - 12:26
Te egyébként értelmes ember vagy ezért különösen fájó számomra, hogy ennyi rosszindulat szorult beléd. Őszintén gondolom, hogy kár. Nekem is az, pedig nekem nem vagy több, mint egy nick -ami ráadásul állandóan megváltozik- a sok ezer közül, akikkel már beszélgettem itt, vagy máshol. Neked ez a viselkedés már napi szinten okoz gondot, ebben biztos vagyok. Nem hiszek abban, hogy ha valakit itt nem kedvelnek, akkor azt máshol igen. És most nem az egy-két mínuszra gondolok, mert ha nem bólogatsz mindenre, akkor az természetes. Engem sem zavar, ha te, vagy dorellik mínuszolgat,hidd el. Ha minden írásomra 8-10 mínuszt kapnék, akkor meg levonnám a következtetést.
Még azt gondolom, hogy megváltozni sosem késő. Viszont változni csak az képes, aki áhítja azt. Ha neked ez a mostani Önmagad jó így, akkor sincsen nagy probléma, csak olyan embereket kell keresni, akik így szeretnek.
SBob"
Mtelekom