"Az Origo tulajdonosa váratlanul felmondott Sáling Gergőnek, a lap főszerkesztőjének. A 444 úgy tudja, hogy politikai nyomás állhat a háttérben."
Stratégiai partnerek ne is kritizálják egymást! Most Sáling is mehet a 168 Óra onlinehez.
Ez rendben van így? Szerintem nincsen, de ahogy olvasgattam máshol sincsen ez nagyon máshogy. Régen jobb volt a helyzet ezen a téren? :)) Mikor?
mit szólsz a Bennfentes véleményéhez?
(én mindenesetre annyiban becsülöm, hogy névvel, arccal tesz ajánlást. Nem olyat, hogy: fel is mehet, de le is eshet és nem is olyat, amit egy nagy cég ismeretlen, így névtelen szakértője -vagy portása? ki tudja- ad ki, ahol egyáltalán nem jelent presztizs vesztést senkinek sem, ha nem jön be)
mindenesetre nagy szoppancs lenne szerintem valakiknek, ha egy orosz milliomos egy ma gálánsnak tűnő ajánlattal felszippantana a 40% -ból egy jelentős részt.
"Telekomcégeket vennének az oroszok?" link
Az egész világon számos nagybefektető óriási összegekért veszi a telekom szektort. Mexikótól az oroszokon át egészen Japánig. A mi drágaszágunk meg a kutyának sem kell, pedig a DT egyik legjobban teljesítő leánya (állítólag).
Mtelekom