ember neked írtam ezt napokkal ezelőtt:):)
majd a záróajánlatokat érdemes lesz figyelni, viszont érdekes, hogy tegnapelőtt is volt mindegyik blue-ban durva zárókereskedés
Tegnap óta benne vagyok megen a Telóban. Csak megérzés volt semmi több. Ja, esetleg annyi, hogy nem MSCI tag, ha ma kiszórnak valakit azok nem mi leszünk. Brilliáns logika nemde?
csak ezen szóvicc (bár lehet, hogy nem túl erős :) )maradt bennem, amint szívesen leírtam volna a napokban. Nagy tisztelettel adózom sokak türelme előtt. Mindenesetre érdekes, amikor a fórum indítója tiltakozik. Még annyi kritikát, a moderátor teljesítményéhez, hogy a napokban az alkotmánybíróság rendezte ezt a kérdést (bár szerintem nem teljesen korrekten). Mindenesetre érdemes lesz kicsit jobban odafigyelni a jövőben erre. (teszem fel, hogy pénzt akarok keresni -csak néhány tíz-száz ezer forintot, de az akár hetente. Nem kell mást tennem, csak kamu nickekkel regisztárálni pl. a pf. fórumba valamilyen nyitott, azonosíthatatlan helyről, majd durván belegázolni a másik általam, vagy ismerősöm által indított nick lelkivilágába. Ezután már csak a fórum üzemeltetőjét kel felhívnom, hogy fizessen, különben perköltséget és vesztes pert is fizetheti... Hülyeség, de ezt mondta ki az alkotmánybíróság. Korlátlanul felelős... Ezután majd megpróbálhatja ő maga is bevasalni a valós hozzászólón a kárát. Persze csak, ha megtalálja az illetőt.) Igazából, így belegondolva nem is biztos, hogy ez annyira rossz döntés volt.
Jöttem, de mentem is. Majd meglátom, hogy lesz e változás a moderációban, vagy megint két ember fogja azt irányítani, a telekomot még csak nem is érintő írásaival.
"Fárasztó 1-2 ember hozzászólását örökké átugrálni.
valami kódot kellene találni, vagy nem is tudom. de fárasztó nagyon
ez üzenet a moderátornak is..."
Mehetnének dórival együtt nyaralni,3 hétre visszatérhetnének a normális viszonyok a fórumra( Bob és a többiek).Utána úgyis megint ezeket kell elviselni sajnos.Mai záróár tipp? nálam 328
Mtelekom