gondolom, hogy ha ennyire nagymenő vagy, akkor neked is van néhány tízmillád bankszámlán (is). Nos, ma ott sem kapsz szinte semmit a pénzed után. Mégis van. Vagy nincs?
:)
válság nem lesz örökké. A frekvencialicenszek évtizedes távokra előre kifizetve -és ezzel a monopolhelyzet biztosítva-. Az árakat addig emelhetik, ameddig a kívánt eredményt elérik (hiszen a versenytársak is profitorientáltak és az adók teljesen egyformán sújtanak mindenkit). Jelenleg éppen előre fizetnek ki szinte minden lehetséges költséget (nyilván az eredményt is eltüntetve egyúttal) és félévente emelik az árakat (míg máshol jellemzően csökkennek a díjak).
Szóval lesz itt még aratás, csak idő kérdése. Nagy szopás lenne egy kivásárlás, ez tény. Viszont a bekerülési átlagárat a minimális ajánlati ár alatt tartva ez a kockázat mérsékelhető. Ennek ellenére nekem nagy szívás lenne, mert én éveken keresztül az eredményből szeretnék részesülni. Ha pedig van eredmény, akkor az árfolyam automatikusan felmegy.
rettenetesen egyszerű. Összehozni egy nagyobb csomagot. A darabszám a lényeg. A szektorban -mivel valamennyire van rálátásom- hosszútávon hiszek. Csak azt kerülöm, hogy túlságosan nagy részarányt képviseljen. Ennyi.
te teljesen félreértessz valamit. Nekem van 600-ról is, meg még feljebbről is. Van 500-ról, 400-ról, 300-ról és van 300 alatti is.
És ha minden igaz, akkor hamarosan megint veszek úgy kb két milláért. Gyűjtöm. Nem akarom eladni. Sem 400-on, sem 500-on, sem 600... . Nem ez a célom vele.
Törölt felhasználó2014. 05. 06. 16:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha új vagy akkor leírom Neked is még 1x utoljára:
Átlagom jelenleg 325 és felvettem tavaly az 50 ft osztit is...tehát a beragadástól igen távol vagyok.
Ha meg reinkarnáció vagy akkor emlékezhetnél már kicsit jobban is!:)))
Mtelekom