A 300-rol indulo Elliot ciklus harmadik hullamat varjuk, hogy kiteljesedjen; ez a 320-323as zonaba emeli. Errol lefordulva 317en, az 50 hetes atlagon zar.
Az emelkedest az (is) tamogatja, hogy a jovo heten nem varhato a BUX jelentosebb gyengulese. Az OTPt marpedig eleg rendesen le fogjak verni (4100 kornyekere), es megakadalyozvan, hogy a BUX beessen, valaki el fogja kezdi a Telekomot venni. Ez tortent egyebkent mar penteken is.
Szkeptikusok 315-on azert dobjak, amijuk van :-), hatha megis eljon a vilagvege.
Ha a háztartások hírközlés költése stabilan növekedne, az lehetséges plusz katalizátor lenne (link
Vagy adócsökkentés.
De utóbbira kisebb esélyt látok, ugyan volt némi mozgolódás nemrég a ritkán lakott területek kapcsán.
Árfolyamcélom nincs. De ha most a piac ide árazza és feltételezzük, hogy a külső körülmények nem változnak, és a nem negatív EBIDTA változás is csoda lenne egy év múlva, akkor nem látom be, hogy miért kellene a piaci zajnál nagyobbat mozdulni (bármelyik irányba).
A kivezetésben nem hiszek, mint délután is említésre került, számtalan módszer van a nyereség átpumpálásra. A kisebbségi tulajdonosok sem ágálnak (és itt most nem a kisbüfire gondolok), szóval így is marad. A DT megkapja, amit elvár. (Egyébként szerintem ennek köze lehet a megemelkedett eladósodottsági szinthez is....)
Osztaléknak kb 40 Ft-ot várok a jelenlegi FCF alapján, de nem vagyok benne biztos, hogy már a 2014-es üzleti évre kifizetik.
néha emlegettem, hogy mindig van egy háttér brusztolás az adókról, fekvenciapénzekről, stb. naná ez nem fog szerepelni a telekom.hun, meg a partnerségi nyílt szövegben
Mtelekom