A Deutsche Telekom (XETRA: DTE) ajánlatot tehet a szlovén Telekom Slovenije felvásárlásáért – írja ügyhöz közeli forrásokra hivatkozva a Bloomberg. A német telekommunikációs óriás a J.P. Morgan & Chase-t, valamint a Barclayst bízta meg a mintegy 950 millió eurós piaci értékű, állami tulajdonban lévő cég felvásárlásával kapcsolatos tanácsadással. Az ügyben egyik cég sem nyilatkozott.
A Deutsche Telekom fokozatosan terjeszkedik Európában, tavaly felvásárolták az Európában legnagyobb bevétellel rendelkező Telefonica SA-t, a vezetékes szolgáltatásokat nyújtó GTS Central Europe-ot, valamint februárban a cseh telefontársaságban a maradék kisebbségi részesedést is megszerezték. Metod Dragonja szlovén gazdasági miniszter a múlt héten úgy nyilatkozott, hogy igyekeznek az év végéig lezárni a telefontársaság eladásának ügyét, a német cég számára pedig megfontolandó lehet a felvásárlás a további terjeszkedés szempontjából.
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 14:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
menj lé a márgihíd álá nézd mág a kis csájokat és húzd fel a csípkés kombinéjukat a páplán alatt.
2014 1.negyedév 0 szaldós volt tavaly de az idén a 308 ft-os euro miatt -8 milliárdos veszteség lehet.
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 13:24
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 13:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na csak még egy gondolat. 5 ft tavaly (mert ugye Te vagy az) 280-nál is a 200-250-et vártad és nem vettél itt semmit. Sokan (pl. MZS)már 270-80 között vették. Én 282-nél mertem venni. Sajnos az más kérdés, hogy 350-nél ne adtam el. Akkor nem jött be ez a célárad. Szóval eddig nem igazán érezted az aljat, de a tetőnél sem szóltál. Persze ez lehet azért, mert otp szakértő vagy, de akkor miért írsz ide olyan sokszor?:)))
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 13:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
aki tartja mert bennragadt már csak abban reménykedhet ,hogy a hűbérúr állami tulajdonba teszi s igy 1-2 év múlva 330 ft os saját tőkével kivezeti 340 ft-on
Mtelekom