igazad lehet, teljesen felesleges. Aki nagyjából ismeri beírásaimat, álláspontomat a durvaságról, a stílusról, másik ember tiszteletének fontosságáról, az tudhatja, hogy engem határozottan taszít ez a stílus. Hogy egy aljas ember ellen főként haszontalan? Szinte biztos. Ennek ellenére ha MZS-t a súlyosan megfogalmazott írása miatt kitiltják, akkor én is beírok hasonlót -gyorsan kimásolom az írását, mert alább nem szeretném adni-, illetve hasonlókat, ameddig engem is letiltanak (a formát tekintve teljes joggal). Ezt hívják talán szolidaritásnak. Egyébként MZS-t éppen nem érheti az a vád, hogy csak felfelé beszélné a papírt. Az esésre irányuló beírása miatt mégsem utálja senki (nem úgy mint a gecmareket :) ). Mondjuk nem is kajánkodott senki veszteségén. Egyébként, ha engem kitiltanak, nem biztos, hogy visszajövök valaha is. Ezt nem tudom most megítélni, mert egyfelől nagyon sok kedves pillanatot okozott nekem ez a fórum, de pl. 5ft és egypár hasonló sok rossz percet is. Elsősorban nehezen értem meg, ha egy ember élvezetből aljas.
Egy szónak is száz a vége, ha MZS repül én leszek a következő, ezt megígérem. A Pf-nek meg maradjanak az 5ft-ok.
Az mondjuk tényleg érdekelne, hogy hogyan lesz valaki ilyen... belehülyül az évek során a veszteségekbe? Vagy mi? Tényleg nincs semmi más öröme, mint itt trollkodni 5 percenként 12 órán keresztül naponta, ez számomra megdöbbentő. Igazi beteg senkiházi.
csóringer még mindig emlegeti az autószerelést, amit most bővített az éjjeliőrrel:) (egyik este az mondtam neki, hogy azért írok még este, mert éjjeliőr vagyok):) És azt hiszi az éjjeliőr szöveggel ezek után majd ingerel:):) csórikám
Ez a biboldó még csak nem is normál úton fogant, hanem szűznemzéssel, na nem úgy mint Jézus a nazarénus, hanem úgy, hogy az apja a lehokizott csizmájával picsán rúgta a meztelen édesanyját hátul a ganyé dombnál.
Ha már kitiltanak legyen miért. -:)Ha már sz@r érjen nyakig.
még úgy is nulla volt a forgalom, hogy az utolsó 10 percben belenyomták az egész napos forgalom közel felét.
"A magyar blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban, a bankpapír árfolyama 0,9 százalékot erősödött. Ebben az is szerepet játszhat, hogy adókedvezményeket adhat a kormány a bankoknak, ha csökkentik az adósok terheit - derült ki Rogán Antal Hír TV-n elhangzott szavaiból."
Mi? Adócsökkentés a láthatáron? Hurrá! Ezek szerint ha a bankok kevesebb profitot szednek be a lakosságtól, akkor a kormány kevesebbet szed el a bankoktól. Ez jól hangzik :)). Persze a lényeg az, hogy mit miért adnak. Ha a bankok csökkentik a díjaikat és ezzel mondjuk 50 milliárddal kevesebbet profitálnak, akkor az, hogy ez kedvező, vagy kedvezőtlen a bankok számára pusztán azon múlik, hogy erre a lépésre az állam mekkora adóteher csökkentéssel reagál. Félek, hogy ez megint csak a köznépnek szól. A jó állam és a rossz bankok. A jó állam csak akkor csökkent, ha a bankok csökkentenek az emberek terhein. Mindjárt sírok, ez olyan szép! :)
ne hablatyolj mellé, ha nem kérjél tőle elnézést, mikor előre megköszönve záró árat kért és erre te meg mit válaszoltál neki.
Törölt felhasználó2014. 04. 09. 18:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én ilyet soha nem mondtam, azt viszont igen, hogyha van egy szabad negyedórád, nyugodtan telibebaszhatod a jó édes anyádat, aki nem csapott neki a lábazatnak 2 napos korodban, hamár a tejláz nem bírt elvinni.
"A Magyar Telekom után a MOL-nál volt a legmeredekebb a profitvárakozások elmúlt évben látott csökkenése, amit az INA körüli bizonytalanság mellett a hosszabb távú kitermelési várakozások jelentősebb visszavágása, a Kurdisztán kapcsán jelentkező kockázatok, a továbbra is gyenge finomítói környezet, valamint a közlemúltban látott kedvezőtlen horvátországi szabályozói változások magyarázhatnak.
Az OTP-val kapcsolatban is borúlátóbbá váltak az elemzők, itt alapvetően három jelentősebb kockázati faktor emelhető ki: az egyik a devizahitelek sorsa, az új devizahiteles csomagról már idén döntés születhet. Emellett az ukrán és az orosz operáció sorsa is aggaszthatja az elemzőket, a hrivnya és a rubel esetleges további leértékelődése mellett az Oroszországgal szembeni potenciális újabb nyugati szankciók is kedvezőtlen következményekkel járhatnak.
A Richter eddig kivételnek számított a magyar piacon, itt ugyanis még a közelmúltban is emelkedni tudtak a profitvárakozások, ez a folyamat azonban mostanra láthatóan megtört. Ez főként annak köszönhető, hogy a tavalyi negyedik negyedéves, csalódást keltő eredmény beszámolót követően a menedzsment kedvezőtlen előrejelzéseket fogalmazott meg az idei évre, majd legutóbb egy profit warning is érkezett a rubel masszív leértékelődése miatt. Ezek láthatóan az elemzői várakozásokba is beépültek, a 2014-es és 2015-ös évre vonatkozó EPS-előrejelzések az egy negyedévvel korábbi felméréshez képest több mint 20%-kal csökkentek. "
"A felmérésben résztvevő társaságok: Bank of America, Buda-Cash, Citi, Concorde, Deutsche Bank, Erste, Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan, Jefferies, Morgan Stanley, Quaestor, Raiffeisen, UBS, Unicredit, Wood.
Meglehetősen borús képet fest a hazai cégek esetében az előretekintő elemzői profitvárakozások alakulása, az egy évvel ezelőtti felmérésünkhöz képest a fontosabb részvényeknél kivétel nélkül jelentősebb csökkenés volt megfigyelhető a prognózisokban. Hasonló kép rajzolódik ki akkor is, ha a várakozások alakulását az egy negyedévvel korábbi felméréshez viszonyítjuk.
A legnagyobb mértékben a Magyar Telekomnál csökkentek az egy részvényre jutó eredményvárakozások az elmúlt egy év során, annak ellenére, hogy legutóbb a vállalatnak is sikerült stratégiai megállapodást kötni a kormánnyal. Az elemzői pesszimizmust talán az magyarázhatja, hogy az elkövetkező években sem számolnak az adóterhelés érdemi csökkenésével, és az osztalékkal kapcsolatos kilátások is bizonytalanok.
Ráadásul az iparágban sem éppen kedvezőek az alapfolyamatok, az egységes európai távközlési piac megteremtése a szolgáltatások árának további csökkenését, valamint a roaming tarifák teljes eltörlését hozhatja. "
akinek írtad elhitte, nem gondolta, hogy óra percet nézzen a beírásnál, mert infantilis gyerek ír ide. (kérj tőle elnézést, és ne mást ajánlgassál még utánna is)
Mtelekom