Hozzáteszem, amúgy a szoftverfejlesztő és üzemeltető részükben (T-Systems - IT Services) látok perspektívát, mert azon kevés cégek közé tartoznak, amelyek nem csak a fővárosban keresnek embert az IT szektorban, Pécsen is nemrég bővítettek. Csak ugye sokan ugródeszkának használják őket, mert egy bizonyos szint után már nem fizetnek állítólag jól.
Én egyszer pár percig nem figyeltem a zasszonyra, és folyószámlát nyitott a Postánál úgy, hogy közben nem is értette, hogy mit ír alá. Pedig ott voltam a postán, csak nem vettem vele a pulthoz, ahol mindezt rátukmálták. Látva a papír hegyeket, odamentem, megkérdeztem miről is van szó, össze-vissza hebegett, majd mikor szembesítettem vele, hogy a leírtak szerint nem is arról van szó, mint amit mond, akkor egy kolléganőjével ketten együtt nekem támadtak, hogy pedig ez mennyire jó és hogy így meg úgy. Végül egy másik postán szüntettük meg a számlát. Közben tudom, hogy a postai ügyintézőknek teljesíteniük kell egy limitet, nem örömükben csinálják ezt, szóval valahol őket is sajnálom, hogy végezhetnek bagóért ügynöki munkát...
Egyébként a Postának van egy egész korrekt életbiztosításnak álcázott megtakarítási csomagja (a CIB malacperselynek lehetne alternatívája), de elvből kizárom ezek után.
Csak azért mondom, mert azt sem szeretném, hogy bemegyek a T-hez venni egy telefont, és akkor biztosítást ajánlgatnának. Én egyébként nem vagyok hajlamos hülyeségekbe belemenni, de azért idegesít, ha ilyennel basztatnak. Mondjuk épp most vettem egy telefont, de netről rendeltem, és rendeléskör nyilatkoztam, hogy ne hívjanak fel reklám célból.
úgy látszik ez az új trend. Mindenki mindenkivel, illetve mindenki mindent.
Mondjuk nekem akkor is furcsán hat, amikor a Tesco kocsiból együtt teszik fel a kenyeret és a marhatrágyát a fizetésnél.
(Miközben egy ismerősömet azért büntetett meg az ANTSZ, mert a netkávézója kommunális helységében a mosogató feletti csapon nem volt kitáblázva, hogy mire szolgál a csapból kifolyó víz. (vagy valami hasonló) )
Törölt felhasználó2013. 11. 29. 11:28
szépen emelkedik...nekem tényleg úgy tűnik megvolt az alja... és jöhet egy stabil UP akár 350-ig.
Csak nehogy úgy csinálják, mint a Posta. Nekem a mobilom T-s, de ha elkezdenek biztosításokkal meg hasonló, mint ahogy a Posta teszi, ha levelet adsz fel, akkor dobbantok a Telenorhoz.
(Az internet, vezetékes telefon és a kábeltv szolgáltatásnál tudom, hogy árukapcsolásként hirdetik az energia szolgáltatást, de az nem fog soha sem érinteni, a TV elavult, 20. századi szokás, a vezetékes telefon ma már csak cégeknek van, internetet meg nem rendelek olyan cégtől, amely mindent megtett azért a 90-es években, hogy minél lassabban terjedjen el).
Köszi, akkor ha jól értem, a novemberi, 15-én volt a decemberi 16-án lesz? És akkor a decemberi egyben negyedéves zárás is? Valamiért december 3-a van a fejemben...
Mtelekom